4 ιδέες για ανοιξιάτικη διακόσμηση σπιτιού εύκολα & οικονομικά!

4 ιδέες για ανοιξιάτικη διακόσμηση σπιτιού εύκολα & οικονομικά!

2' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H άνοιξη αποτελεί μια εποχή πολύ ξεχωριστή από τις άλλες. Γιατί λοιπόν να μην της δώσετε μια θέση στο σπίτι, κάνοντας μια όμορφη ανοιξιάτικη διακόσμηση; Αυτός είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να καλωσορίσετε την εποχή και να αλλάξετε διάθεση.

Το πιο αγαπημένο στοιχείο της άνοιξης, που είναι και οικονομικό, είναι τα λουλούδια. Λουλούδια σε βάζα, σε γλάστρες, σε παραστάσεις στους τοίχους. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να προσεγγίσεις τα φλοράλ σχέδια στην ανοιξιάτικη διακόσμηση σπιτιού.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

Παρακάτω, παρουσιάζονται κάποιες ιδέες για να φέρεις την άνοιξη στη διακόσμηση του σπιτιού σου.

1. Αληθινά λουλούδια

4 ιδέες για ανοιξιάτικη διακόσμηση σπιτιού εύκολα & οικονομικά!-1

Τα ζωντανά λουλούδια, φέρνουν ισορροπία και αρμονία στον χώρο σε αντίθεση με τα ψεύτικα. Σίγουρα δεν μπορείτε να φανταστείτε την εποχή της άνοιξης, χωρίς βάζα με πολύχρωμα φυτά στο σπίτι. Πέρα από την αισθητική και την αρμονία που προσφέρουν στον χώρο, πολλά ανοιξιάτικα λουλούδια έχουν υπέροχο άρωμα, και μπορούν να έχουν και άλλες ιδιότητες. Για παράδειγμα, ο βασιλικός και η λεβάντα είναι δύο πολύ αγαπημένα φυτά που απωθούν τα έντομα, χαρίζοντας εκπληκτικό άρωμα.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο κηπουρό

2. Φλοράλ ταπετσαρία τοίχου

4 ιδέες για ανοιξιάτικη διακόσμηση σπιτιού εύκολα & οικονομικά!-2

Ψάχνετε έναν άλλο τρόπο για να γεμίσετε το σπίτι με λουλούδια αλλά έχετε αλλεργία; Εκτός από τα ψεύτικα λουλούδια, το να διακοσμήσετε έναν τοίχο του σπιτιού με φλοράλ ταπετσαρία είναι η εναλλακτική ιδέα που χρειάζεστε. Μάλιστα, κοστίζει λιγότερο από το να βάψετε έναν τοίχο, ενώ υπάρχουν και πολλές επιλογές για σχέδια. Μάλιστα, όταν θελήσετε να αλλάξετε στυλ διακόσμησης, μπορείτε πολύ εύκολα να την αφαιρέσετε και να βάλετε μια άλλη ταπετσαρία στη θέση της.

3. Ιδιαίτερη φροντίδα στο μπαλκόνι

4 ιδέες για ανοιξιάτικη διακόσμηση σπιτιού εύκολα & οικονομικά!-3

Τώρα που σιγά σιγά γίνεται πιο ζεστός ο καιρός, είναι ωραίο να ανοίγετε τις μπαλκονόπορτες και να αντικρίζετε ένα περιποιημένο μπαλκόνι. Τα αρώματα των λουλουδιών και η ομορφιά από τα χρώματά τους μπορούν να σας κρατήσουν υπέροχη συντροφιά κατά την περίοδο της άνοιξης.

Εκτός από αυτό, την άνοιξη είναι καλό να περάσετε με βερνίκι τα κάγκελα του μπαλκονιού σας ώστε να τα διατηρήσετε σε καλή κατάσταση. Τέλος, μπορείτε να φροντίσετε για την καθαριότητα των επίπλων κήπου, ή μπαλκονιού. Έτσι, θα συμπληρώσετε αρμονικά την ανοιξιάτικη διακόσμηση.

4. Ακάλυπτο δάπεδο

4 ιδέες για ανοιξιάτικη διακόσμηση σπιτιού εύκολα & οικονομικά!-4

Η άνοιξη είναι και η εποχή που αφαιρούμε τα χαλιά, καθώς ο καιρός γίνεται όλο και καλύτερος. Φυσικά, αν το δάπεδο έχει κάποιο ελάττωμα, το οποίο θέλετε να κρύψετε μπορείτε και πάλι να τοποθετήσετε ένα μικρό χαλί. Ωστόσο, δεν υπάρχει λόγος να κρύβετε το πάτωμα του σπιτιού σας, ειδικά αν πιστεύετε ότι μπορεί να συμβάλει στη διακόσμησή του. Συγκεκριμένα, ένα δάπεδο από ξύλο, μάρμαρο, ή στρωμένο με περίτεχνα πλακάκια αξίζει να φαίνεται, γιατί προσθέτει κάτι παραπάνω στην αισθητική του χώρου.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή