Πρωτότυπες ιδέες για διακόσμηση εξωτερικού χώρου

Πρωτότυπες ιδέες για διακόσμηση εξωτερικού χώρου

2' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το κλειδί στη διακόσμηση εξωτερικού χώρου είναι να πετύχετε την ισορροπία μεταξύ ενός εντυπωσιακού στυλ και χαλαρής ατμόσφαιρας. Αν δεν θέλετε να μείνετε στο σπίτι με air condition τις ζεστές νύχτες, προσπαθήστε να αξιοποιήσετε τους εξωτερικούς χώρους σωστά.

Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές και ιδέες για να πετύχετε εξαιρετικά αποτελέσματα στη διαμόρφωση εξωτερικού χώρου μονοκατοικίας ή πολυκατοικίας. Μάλιστα, μερικές από τις καλύτερες ιδέες που παρουσιάζονται παρακάτω για τη διακόσμηση βεράντας είναι πολύ οικονομικές.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

1. Πλακάκι σε έντονο μοτίβο

Πρωτότυπες ιδέες για διακόσμηση εξωτερικού χώρου-1

Είχατε φανταστεί ποτέ να “ντύσετε” το δάπεδο του εξωτερικού σας χώρου με πλακάκι; Τα πλακάκια μπαλκονιού με έντονο χρώμα κάνουν τη διαφορά και χαρίζουν ζωντάνια στον χώρο. Μπορείτε να τα πλαισιώσετε με γήινα, αλλά και εντυπωσιακά έπιπλα, όπως μία κούνια από ξύλο bamboo και μεγάλα φυτά. Ακόμη, μία κατασκευή ξύλινης πέργκολας θα προσφέρει και σκίαση στο χώρο για να παραμείνει δροσερός τις ηλιόλουστες ημέρες.

2. Ουδέτερα χρώματα

Πρωτότυπες ιδέες για διακόσμηση εξωτερικού χώρου-2

Η διακόσμηση εξωτερικού χώρου σε ουδέτερες, γήινες αποχρώσεις όπως το λευκό, το μπεζ και το απαλό γκρι συνθέτουν ένα μίνιμαλ και μοντέρνο τοπίο. Αν είστε λάτρης του έθνικ στυλ, τοποθετήστε διακοσμητικά αντικείμενα με άρωμα Ανατολής, κρεμαστές γλάστρες, ακόμη και μικρά σκαμπό. Ακόμη, μπορείτε να κρεμάσετε και μια κούνια, ώστε να ενισχύσει τη χαλαρή ατμόσφαιρα.

3. Φροντίδα φυτών

Πρωτότυπες ιδέες για διακόσμηση εξωτερικού χώρου-3

Τα υγιή φυτά, χωρίς ασθένειες, είναι το καλύτερο στολίδι για τη διακόσμηση εξωτερικού χώρου που σχεδιάζετε. Στις ιδέες για διακόσμηση ταράτσας, κήπου και αυλής, τα αληθινά φυτά είναι πάντα στη μόδα. Μάλιστα, μπορείτε να βάλετε εποχιακά φυτά ή και να αναζητήσετε φυτά που αντέχουν όλο τον χρόνο, με τη βοήθεια ενός κηπουρού. Θυμηθείτε, μόνο, να τα φροντίζετε όπως τους αξίζει και δεν θα το μετανιώσετε.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο κηπουρό

4. Μαγική αιώρα

Πρωτότυπες ιδέες για διακόσμηση εξωτερικού χώρου-4

Τι καλύτερο από έναν μεσημεριανό ύπνο ή μία χαλαρωτική στιγμή με ένα βιβλίο στο μπαλκόνι σας; Δεν χρειάζεται να βλέπετε τις αιώρες στις εικόνες των περιοδικών και να τις ζηλεύετε. Μπορείτε να τοποθετήσετε μία υφασμάτινη αιώρα σε μία άκρη ή κάτω από τις τέντες, αντί για τον καναπέ ή την πολυθρόνα σας. Θα σας χαλαρώσει, θα σας ταξιδέψει και σίγουρα θα προσθέσει ένα πολύτιμο στοιχείο στη διακόσμηση βεράντας που σχεδιάζετε.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή