Οργανώστε το μπάνιο σας με πρωτότυπες ιδέες

Οργανώστε το μπάνιο σας με πρωτότυπες ιδέες

1' 56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η σωστή οργάνωση μπάνιου, βοηθάει τον χώρο να είναι πάντα λειτουργικός αλλά και όμορφος. Χρησιμοποιώντας σωστά συνηθισμένα, αλλά και ασυνήθιστα αντικείμενα, εκμεταλλεύεστε κάθε σπιθαμή στο έπακρον.

Παρακάτω παρουσιάζονται μοναδικές λύσεις για την οργάνωση μπάνιου, που θα σας λύσουν τα χέρια και θα σας βοηθήσουν στην εξοικονόμηση χώρου.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο τεχνίτη

1. Ράφια

Οργανώστε το μπάνιο σας με πρωτότυπες ιδέες-1

Εάν μπορείτε να κάνετε αλλαγές στο μπάνιο σας, η νούμερο 1 λύση στην οργάνωσή του είναι η τοποθέτηση ραφιών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ράφια από βιβλιοθήκες που δεν χρειάζεστε πια και να τα τοποθετήσετε πάνω από την πόρτα ή στους τοίχους του μπάνιου σας. Ακόμη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καλάθια για να οργανώσετε τις πετσέτες.

2. Ντουλάπι μπάνιου

Οργανώστε το μπάνιο σας με πρωτότυπες ιδέες-2

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εκείνο το δίσκο μπαχαρικών που πιάνει χώρο στην κουζίνα για να οργανώσετε τα καθαριστικά στο ντουλάπι του μπάνιου σας. Ο περιστρεφόμενος μηχανισμός που διαθέτει στο κάτω μέρος του, θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το καθαριστικό που χρειάζεστε, χωρίς να ανακατεύετε όλο το ντουλάπι. Ακόμη, έχετε τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε την πόρτα του ντουλαπιού τοποθετώντας γαντζάκια και ράμπες, ώστε να τακτοποιήσετε το πιστολάκι των μαλλιών.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

3. Οργάνωση ντουζιέρας ή μπανιέρας

Οργανώστε το μπάνιο σας με πρωτότυπες ιδέες-3

Ακόμα και η κουρτίνα του μπάνιου σας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να οργανώσετε τα αφρόλουτρα και τα σφουγγάρια σας. Εφόσον έχετε τη δυνατότητα, μπορείτε να τοποθετήσετε έναν επιπλέον βραχίονα στη μπανιέρα σας, χωρίς την κουρτίνα. Τοποθετώντας γαντζάκια στο βραχίονα, μπορείτε να κρεμάσετε τα πάντα και να  αποσυμφορήσετε τη μπανιέρα σας από την ακαταστασία.

4. Συρτάρια μπάνιου

Οργανώστε το μπάνιο σας με πρωτότυπες ιδέες-4

Σε αυτή την περίπτωση μία καλή λύση είναι να χρησιμοποιήσετε μία θήκη για μαχαιροπίρουνα ή να φτιάξετε αυτοσχέδιες θήκες για να οργανώσετε τα αντικείμενα στα συρτάρια του μπάνιου σας.

Επίσης, στην αγορά κυκλοφορούν αμέτρητα κουτιά για αυτήν ακριβώς τη χρήση. Μπορείτε να σκεφτείτε ότι αυτές οι λύσεις θα “κλέψουν” χώρο από το συρτάρι σας, αλλά σας εγγυόμαστε ότι κάνοντας αυτό το βήμα, θα οργανώσετε όλα τα καλλυντικά σας και θα περισσέψει και χώρος.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή