Διακοσμήστε το διαμέρισμά σας με τον πιο μοντέρνο τρόπο

Διακοσμήστε το διαμέρισμά σας με τον πιο μοντέρνο τρόπο

2' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε όλους μας αρέσει να αισθανόμαστε όμορφο και άνετο τον χώρο μας ενώ παράλληλα να παραμένει λειτουργικός. Τα μοντέρνα σπίτια είναι σίγουρα πολύ εντυπωσιακά στο σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική τους αλλά πολλές φορές είναι πιο δαπανηρά στην διακόσμηση από ότι φανταζόμαστε. Αν ψάχνετε τρόπους να κάνετε τον χώρο σας πιο μοντέρνο, ακόμα και μια αλλαγή στο χρώμα του τοίχου μπορεί να αλλάξει όλο το ύφους του σπιτιού σας.

Εάν λοιπόν σκέφτεστε να κάνετε μια αλλαγή στο σπίτι σας άλλα έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό και ακόμη λιγότερο χρόνο, αυτό το άρθρο σας θα σας βοηθήσει να βρείτε μοντέρνες ιδέες.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

1. Υφή στους τοίχους του σαλονιού

Διακοσμήστε το διαμέρισμά σας με τον πιο μοντέρνο τρόπο-1

Αν το χρώμα είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεστε όταν θέλετε να ανανεώσετε τον χώρο σας, η προσθήκη μιας μοναδικής υφής είναι ένα εξίσου (αν όχι περισσότερο) αποτελεσματικό εργαλείο ώστε να ζωντανέψετε και να δώσετε βάθος στο σπίτι σας. “Ντύνοντας” τους τοίχους σας με φυσικά υλικά όπως μάρμαρο, ξύλο, ή ακόμα και χρώματα, ταπετσαρίες με αντιληπτά εφέ υφής – θα ζωντανέψετε αμέσως τον χώρο σας.

2. Περισσότερες υφές στους τοίχους του σαλονιού

Διακοσμήστε το διαμέρισμά σας με τον πιο μοντέρνο τρόπο-2

Εάν δεν είστε σίγουροι τι τύπου υφή να προσθέσετε στον χώρο σας, δοκιμάστε να συνδυάσετε δύο μορφές υλικών σε ένα δωμάτιο. Οι ξύλινοι τοίχοι είναι ένας εύκολος και ενδιαφέρων τρόπος για να αποκτήσει διάσταση ο χώρος σας. Ένας ξύλινος τοίχος ταιριάζει απόλυτα με φυσικούς τόνους και χρωματιστές παλέτες. Για αυτό τον λόγο αν το συνδυάσετε με πέτρα που προσφέρει μια αίσθηση πολυτελείας στον χώρο σας θα έχετε την απόλυτη ισορροπία στον χώρο σας.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο τεχνίτη

3. Λευκά πάνελ ξύλου στο σαλόνι

Διακοσμήστε το διαμέρισμά σας με τον πιο μοντέρνο τρόπο-3

Μπορείτε να κρατήσετε τα πράγματα απλά επενδύοντας σε πάνελ ξύλου. Ένα λευκό σαλόνι μπορεί να αναβαθμιστεί προσθέτοντας ένα πάνελ ξύλου στο πλαίσιο του τζακιού ή πίσω από τον τοίχο της τηλεορασης. Η επένδυση ξύλου είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αλλάξετε το σαλόνι σας αφού υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη ξύλου και μπορούν να λειτουργήσουν σε πολλά είδη διακόσμησης όπως ρουστίκ, εξοχικό, βιομηχανικό και οποιοδήποτε άλλο στυλ έχετε στο μυαλό σας.

4. Μινιμαλιστικά μονοχρωματικά σαλόνια με άποψη

Διακοσμήστε το διαμέρισμά σας με τον πιο μοντέρνο τρόπο-4

Τα μονοχρωματικά σαλόνια είναι για μια ακόμα φορά τάση για τον φετινό χειμώνα. Μονοχρωματικό σαλόνι είναι ουσιαστικά ένας χώρος όπου χρησιμοποιείται μόνο ένα χρώμα, ακόμα και αν οι αποχρώσεις διαφέρουν μεταξύ τους. Φυσικά, υπάρχει πάντα ένα πιο σκοτεινό στοιχείο στο δωμάτιο και μερικές φορές μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολύχρωμες πινελιές για να δώσετε στο μονοχρωματικό χώρο τη δική σας προσωπική πινελιά.

5. Τοίχοι με υφή ακόμα και στην κρεβατοκάμαρα

Διακοσμήστε το διαμέρισμά σας με τον πιο μοντέρνο τρόπο-5

Οι τοίχοι με υφή έχουν γίνει μια αυξανόμενη τάση επειδή μπορούν να μεταμορφώσουν την κρεβατοκάμαρά σας είτε με απλό και συνηθισμένο υλικό έως και τολμηρές γεωμετρικές μορφές. Ο τοίχος με την ανάγλυφη υφή βοηθά να αναδείξει όλο τον χώρο του δωματίου, από το δάπεδο μέχρι την οροφή, και δίνει μια πολύ ισορροπημένη αισθητική. Το τελικό αποτέλεσμα είναι πραγματικά πολύ όμορφο ενώ παραμένει ξεκούραστο για το μάτι.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή