Επενδύστε τον τοίχο με ψεύτικη πέτρα και μεταμορφώστε τον χώρο σας

Επενδύστε τον τοίχο με ψεύτικη πέτρα και μεταμορφώστε τον χώρο σας

2' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εάν σας έχουν κουράσει οι απλοί, άσπροι και θαμποί τοίχοι του σπιτιού σας χωρίς προσωπικότητα τότε η επένδυση τοίχου με πέτρα είναι η ιδανική λύση για εσάς. Χρησιμοποιώντας επένδυση από ψεύτικη πέτρα στο σπίτι σας προσθέτετε βάθος σε ένα δωμάτιο και με ελάχιστη προσπάθεια ο χώρος φαίνεται φρέσκος και ανανεωμένος. Υπάρχουν πολλά είδη πέτρας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη διακόσμηση του τοίχου και προσφέρουν ένα εξαιρετικά καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Τα πλεονεκτήματα είναι πολλά και το κόστος χαμηλό εφόσον μιλάμε για απομίμηση πέτρας, ένω, η πληθώρα επιλογών θα σας ανταμείψουν καθώς μπορείτε να επιλέξετε από μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, υφών και σχεδίων. Μην ξεχνάτε ότι η επένδυση πέτρας λειτουργεί ως μονωτικό υλικό για τους τοίχους κρατώντας το σπίτι δροσερό τους καλοκαιρινούς μήνες και την ζέστη τους χειμερινούς.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

1. Επένδυση Τοίχου με Πάνελ Τεχνητής Πέτρας

Επενδύστε τον τοίχο με ψεύτικη πέτρα και μεταμορφώστε τον χώρο σας-1

Προσθέστε μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα στο σαλόνι σας επενδύοντας έναν τοίχο με πέτρα. Το σαλόνι είναι συχνά ο πιο άνετος χώρος μέσα στο σπίτι στο οποίο μπορείτε να συγκεντρωθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους φίλους σας. Η πέτρα στον τοίχο του σαλονιού, μπορεί να αναδείξει τη διακόσμηση και να προσφέρει μια αίσθηση πολυτελείας στον χώρο, ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί την αίσθηση του φιλόξενου και ζεστού χώρου. Τα πάνελ από μασίφ είναι έτοιμα τεμάχια που τοποθετούνται στον τοίχο και ενώνονται. Στην όψη μοιάζουν σαν να έχει τοποθετηθεί ένα-ένα κάθε κομμάτι πέτρας και προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εικόνα.

2. Επένδυση Τοίχου με Εύκαμπτη Πέτρα

Επενδύστε τον τοίχο με ψεύτικη πέτρα και μεταμορφώστε τον χώρο σας-2

Η εύκαμπτη πέτρα είναι ένα τεχνητό πέτρωμα που κατασκευάζεται κυρίως από φυσικά ορυκτά υλικά. Αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές στην επένδυση εσωτερικού τοίχου με ψεύτικη πέτρα. Η σύνθεσή της προσφέρει αρκετά πλεονεκτήματα, τόσο στην τοποθέτηση, όσο και στο συνδυασμό χαμηλού κόστους και μεγάλης διάρκειας ζωής. Είναι αρκετά ανθεκτική στο πέρασμα των χρόνων και διαθέτει, επίσης, την ιδιότητα να προστατεύει τον τοίχο από την υγρασία, προσφέροντας μόνωση. Όπως υποδηλώνει και η ονομασία της, ο συγκεκριμένος τύπος τεχνητής πέτρας παρουσιάζει αρκετή ευκαμψία και μπορεί να τοποθετηθεί ακόμη και στα πιο δύσκολα μέρη.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για επένδυση τοίχου

3. Επένδυση Τοίχου με Φλούδα Πέτρας

Επενδύστε τον τοίχο με ψεύτικη πέτρα και μεταμορφώστε τον χώρο σας-3

Στην επένδυση εσωτερικού τοίχου με ψεύτικη πέτρα προσφέρονται αρκετές επιλογές. Ακόμη μια αξιόλογη επιλογή αποτελεί η επένδυση τοίχου με φλούδα πέτρας. Η φλούδα πέτρας κατασκευάζεται από φυσικά ορυκτά υλικά και τσιμέντο. Είναι αρκετά πιο ελαφριά σε βάρος από την κανονική πέτρα, κάτι που προσφέρει αρκετά οφέλη, καθώς αποφεύγεται το επιπλέον βάρος στους τοίχους του σπιτιού. Στην όψη μοιάζει αρκετά με φυσική πέτρα σε μορφή πλακιδίου και διατίθεται σε αρκετά σχέδια και υλικά.

Η επένδυση με φλούδα πέτρας, οπτικά δίνει την εντύπωση της αληθινής πέτρας. Αυτό που διαχωρίζει τη φλούδα από την κανονική πέτρα είναι η ευκολία της τοποθέτησης και η διαφορά του βάρους.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή