Δημιουργήστε το μοντέρνο σπίτι που ονειρεύεστε

Δημιουργήστε το μοντέρνο σπίτι που ονειρεύεστε

2' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εάν θέλετε να μεταμορφώσετε το σπίτι σας, να αποχαιρετήσετε το παραδοσιακό στυλ και να υιοθετήσετε νέες τάσεις που θα ανανεώσουν την εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού σας τότε ήρθε η στιγμή να αφήσετε το μοντέρνο στυλ να κατακτήσει το σπίτι σας.

Ένα μοντέρνο σπίτι δεν απαιτεί κόπο αλλά τρόπο, δεν είναι δύσκολη υπόθεση, ούτε και ακριβή. Αυτό που χρειάζεται είναι μπόλικη έμπνευση και αρκετή διάθεση για τολμηρές κινήσεις και δημιουργία.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

1. Δώστε ζωντάνια στους τοίχους με μοντέρνους πίνακες

Δημιουργήστε το μοντέρνο σπίτι που ονειρεύεστε-1

Ένα μοντέρνο σπίτι χρειάζεται και τα κατάλληλα έργα τέχνης. Αν θέλετε να μετατρέψετε το σπίτι σας σε κομψοτέχνημα, τότε πρέπει και να εντάξετε στο εσωτερικό του, όση δόση μοντέρνας τέχνης αντέχει. Φυσικά, τα σύγχρονα έργα τέχνης δεν είναι μόνο για το σαλόνι. Μπορούν να ενταχθούν αρμονικά στη διακόσμηση εισόδου, στο υπνοδωμάτιο αλλά και σε όλους τους χώρους του σπιτιού. Αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι να φροντίσετε οι πίνακες που θα επιλέξετε να κινούνται στο ίδιο μοτίβο μόδας και να ταιριάζουν στο γενικότερο στυλ και χρώμα των χώρων του σπιτιού σας.

2. Πειραματιστείτε με μία εντυπωσιακή ταπετσαρία

Δημιουργήστε το μοντέρνο σπίτι που ονειρεύεστε-2

Το μοντέρνο σπίτι λατρεύει τις ταπετσαρίες τοίχων με τα μεγάλα σχέδια και το ιδιαίτερο στυλ. Η ταπετσαρία έχει τη δύναμη να μεταλλάσσει την όψη σε οτιδήποτε αγγίζει. Έτσι ακόμα και ο “απλός” τοίχος αποκτά ζωή και μεταμορφώνει τη συνολική εικόνα του χώρου.

Αν για συναισθηματικούς ή πρακτικούς λόγους δεν μπορείτε να αφαιρέσετε τα κλασικά έπιπλα από στο καθιστικό σας, ή δεν μπορείτε να βάψετε τους τοίχους σας, τότε η ταπετσαρία είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς. Τα μεγάλα prints, σε χρώμα και στυλ ανάλογο του αποτελέσματος που θέλετε να έχει το σαλόνι σας, βοηθούν στο να δωθεί βάθος και ύφος στον χώρο. Επίσης, η αναπαλαίωση επίπλων είναι μια επιλογή που θα σας βοηθήσει να κρατήσετε τα παλιά σας έπιπλα χωρίς να ανησυχείτε ότι δεν θα ταιριάζουν με το καινούργιο στυλ του σπιτιού σας.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο ξυλουργό για ταπετσαρίες επίπλων

 3. Διαλέξτε στυλάτα υφάσματα

Δημιουργήστε το μοντέρνο σπίτι που ονειρεύεστε-3

Το μοντέρνο στοιχείο μπορεί να μπει για τα καλά στους χώρους του σπιτιού σας με τα κατάλληλα υφάσματα. Αποχαιρετήστε απλές κουρτίνες, ριχτάρια και μαξιλάρια καθώς το μοντέρνο σπίτι απαιτεί και τα όμορφα και χρωματιστά  υφάσματα.

Δε σημαίνει βέβαια ότι πρέπει να είναι και ακριβά αρκεί, απλώς, να μοιάζουν προσεγμένα. Μπορείτε να επιλέξετε αποχρώσεις και μοτίβα σε μίνιμαλ τόνους. Αυτόματα, θα αναβαθμίσουν τη συνολική εικόνα του χώρου, αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο τις μοντέρνες λεπτομέρειές του.

4. Δώστε προσοχή στην επιλογή του φωτισμού

Δημιουργήστε το μοντέρνο σπίτι που ονειρεύεστε-4

Το φως έχει τη μαγική ιδιότητα να κάνει ό,τι ακουμπά να μοιάζει πιο προσεγμένο κι όμορφο. Ένα μοντέρνο σπίτι, λοιπόν, απαιτεί άπλετο φως. Αυτό μπορείτε να το βρειτε στα ανοιχτά του παράθυρα, αλλά και στα ανοιχτόχρωμα στολίδια κι έπιπλά. Έτσι, ακόμα κι ένα μικρό μοντέρνο έπιπλο, όπως ένα τραπεζάκι, δύναται να δώσει το φως και τη μοντέρνα όψη που αναζητάτε.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή