Πρωτότυπες Ιδέες για να μεταμορφώσετε το μικρό σας μπάνιο

Πρωτότυπες Ιδέες για να μεταμορφώσετε το μικρό σας μπάνιο

2' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υπάρχουν πολλοί αποτελεσματικοί τρόποι που μπορούν να μεταμορφώσουν το μικρό σας μπάνιο. Λόγω του περιορισμένου χώρου, οι αλλαγές σε ένα μικρο μπάνιο προσφέρουν μια καλή ευκαιρία να πειραματιστείτε με μια τολμηρή παλέτα χρωμάτων, εντυπωσιακά πλακιδία και διαφορετικά υλικά. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βρείτε τον τρόπο για να ξεδιπλώσετε την ομορφιά που κρύβει στο εσωτερικό του, το μικρό σας μπάνιο.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

1. Αναδείξτε το στυλ του μπάνιου σας

Πρωτότυπες Ιδέες για να μεταμορφώσετε το μικρό σας μπάνιο-1

Αφήστε ελεύθερη την καλλιτεχνική σας φύση και δώστε στο μπάνιο σας όσο χρώμα και στυλ χρειάζεται. Μην φοβηθείτε να πειραματιστείτε με διαφορετικές αποχρώσεις και υφές. Ακόμα και το πιο απλό πλακάκι αποκτά άλλο ύφος, εάν συνδυαστεί με τους κατάλληλους χρωματικούς τόνους. Μάλιστα, μια λωρίδα από ψηφιδωτό μπορεί να αλλάξει ριζικά ακόμα και τα πιο μικρά μπάνια. Μια ακόμα ιδέα για να δώσετε περισσότερο χρώμα στο μπάνιο σας είναι να βάψετε την πόρτα ή να τη “ντύσετε” με μια ταπετσαρία.

2. Προτιμήστε το λευκό για τα μικρά μπάνια

Πρωτότυπες Ιδέες για να μεταμορφώσετε το μικρό σας μπάνιο-2

Αν νιώθετε ότι οι μικρές διαστάσεις του μπάνιου σας είναι αποπνικτικές, μπορείτε να βάψετε τους τοίχους σε λευκό χρώμα ώστε να κάνετε τον χώρο να μοιάζει μεγαλύτερος. Ιδανική επιλογή για να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι και τα λευκά είδη υγιεινής. Επίσης, εάν το ολόλευκο μπάνιο δεν είναι κάτι που σας αρέσει, μπορείτε να βάψετε τον τοίχο του μπάνιου σας περιφερειακά με λευκό χρώμα. Με αυτόν τον τρόπο, το φως που διαχέεται από το παράθυρο ή τις λάμπες του μικρού σας μπάνιου, σε συνδυασμό με τις λευκές αποχρώσεις, δημιουργεί την ψευδαίσθηση ενός μεγαλύτερου χώρου.

3. Τοποθέτησε ανοιχτόχρωμα ντουλάπια

Πρωτότυπες Ιδέες για να μεταμορφώσετε το μικρό σας μπάνιο-3

Πάντα υπάρχει ανάγκη για πρόσθετα σημεία αποθήκευσης σε ένα μικρό μπάνιο. Τα ανοιχτόχρωμα ντουλάπια θα λύσουν το πρόβλημα της αποθήκευσης που αντιμετωπίζετε, ενώ δεν θα περιορίσουν τον χώρο σας εάν τοποθετηθούν σωστά και στρατηγικά. Τα κατάλληλα σημεία για να τοποθετήσετε τα ντουλάπια στο μικρό σας μπάνιο είναι κάτω ή πάνω από τον νιπτήρα αλλά ένας εξίσου χώρος ο οποίος μένει συχνά ανεκμετάλλευτος, είναι πάνω από το πλυντήριο.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο ξυλουργό για τα ντουλάπια του μπάνιου σας

4. Δώστε σημασία στο δάπεδο και το ταβάνι

Πρωτότυπες Ιδέες για να μεταμορφώσετε το μικρό σας μπάνιο-4

Αν θέλετε να κάνετε το μπάνιο σας να μοιάζει διαφορετικό, τότε ήρθε η στιγμή να επενδύσετε στο ταβάνι του. Χρησιμοποιήστε το κλασικό τέχνασμα του αντιπερισπασμού ώστε να κατεύθυνετε τα βλέμματα στο ταβάνι ή το πάτωμα. Μπορείτε να τοποθετήσετε δοκάρια, ή μια ιδιαίτερη ταπετσαρία στο ταβάνι του μικρού σας μπάνιου ώστε να τραβήξετε τα βλέμματα προς την οροφή.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή