Μωβ: Το φθινοπωρινό χρώμα που θα ξεχωρίσει στο σπίτι σας

Μωβ: Το φθινοπωρινό χρώμα που θα ξεχωρίσει στο σπίτι σας

1' 57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το μωβ είναι ένα χρώμα που δίνει ένα ήρεμο περιβάλλον και μια νότα αισιοδοξίας στον χώρο. Γι’ αυτό τον λόγο χρησιμοποιείται πολλές φορές σε χώρους διαλογισμού, ευεξίας και χαλάρωσης. Αν θέλετε να το εντάξετε στο σπίτι σας και αναρωτιέστε πώς θα ταιριάξει με την αισθητική και το στυλ σας τότε αξίζει να διαβάσετε αυτό το άρθρο.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

1. Ανοιχτό κίτρινο & Ώχρα

Μωβ: Το φθινοπωρινό χρώμα που θα ξεχωρίσει στο σπίτι σας-1

Από τους πιο κλασικούς και χαρακτηριστικούς συνδυασμούς, οι αποχρώσεις του κίτρινου με το μωβ έρχονται να συμπληρώσουν μοναδικά το δωμάτιο. Ζωηρός, μοντέρνος και έντονος συνδυασμός, το μωβ με το κίτρινο δίνουν αριστοκρατικό ύφος και μπορεί να χρησιμοποιηθούν ακόμα και στο βάψιμο παιδικού δωματίου. Επίσης, εάν το κίτρινο δεν είναι στις χρωματικές σας προτιμήσεις, μπορείτε να προσθέσετε χρυσά αντικείμενα για ένα όμορφο αποτέλεσμα.

2. Μαύρο & Γκρι

Μωβ: Το φθινοπωρινό χρώμα που θα ξεχωρίσει στο σπίτι σας-2

Ένας εξαιρετικός συνδυασμός είναι και αυτός του μαύρου ή του γκρι χρώματος με το μωβ. Είναι μια αρκετά δημοφιλής επιλογή για έναν χώρο με industrial στυλ διακόσμησης, καθώς προσδίδει ένα τολμηρό και έντονο ύφος. Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην χρησιμοποιήσετε τα συγκεκριμένα χρώματα σε μικρά δωμάτια.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο ελαιοχρωματιστή για το σπίτι σας

3. Λευκό

Μωβ: Το φθινοπωρινό χρώμα που θα ξεχωρίσει στο σπίτι σας-3

Το λευκό έχει την ιδιότητα να αναδεικνύει το μωβ και τις αποχρώσεις του. Εάν διστάζετε να χρησιμοποιήσετε κάποιο άλλο από τα παραπάνω χρώματα, τότε το λευκό είναι η πιο εύκολη λύση. Μάλιστα, επειδή το αποτέλεσμα δεν είναι έντονο, μπορείτε να διακοσμήσετε τον χώρο σας με τον τρόπο που θέλετε χωρίς να φοβάστε ότι θα μοιάζει υπερφορτωμένος.

4. Χρυσο & Ανοιχτό Πορτοκαλί

Μωβ: Το φθινοπωρινό χρώμα που θα ξεχωρίσει στο σπίτι σας-4

Στην ίδια λογική με το κίτρινο, έτσι και το χρυσό με το ανοιχτό πορτοκαλί δημιουργούν έναν ακόμα πιο τολμηρό συνδυασμό με το μωβ. Τα χρώματα αυτά ταιριάζουν σε κάθε χώρο αλλά χρειάζεται ένας προσεκτικός χειρισμός στα διακοσμητικά που θα επιλέξετε. Στην περίπτωση που επιλέξετε το πορτοκαλί χρώμα, προτιμήστε ανοιχτές αποχρώσεις για τους τοίχους σας όπως είναι το ροδακινί και το σομόν και δείτε τον χώρο σας να μεταμορφώνεται. 

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή