Ποιες είναι οι διακοσμητικές τάσεις για το 2021;

Ποιες είναι οι διακοσμητικές τάσεις για το 2021;

2' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι τάσεις στη διακόσμηση έρχονται και φεύγουν, ακριβώς όπως συμβαίνει και στη μόδα. Στη διακόσμηση, βέβαια, υπάρχουν τάσεις που παραμένουν διαχρονικές. Ωστόσο, το σπίτι σας, είναι λογικό να θέλετε να ακολουθεί τις τάσεις της διακόσμησης, ενώ ταυτόχρονα να είναι άνετο για να απολαμβάνετε στιγμές χαλάρωσης με τους φίλους και την οικογένειά σας.

Έτσι, εάν αναρωτιέστε με ποιον τρόπο θα καταφέρετε να πετύχετε και τα δυο, αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να εμπνευστείτε και να δημιουργήσετε ένα μοντέρνο αποτέλεσμα στο σπίτι σας.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

1. Βαμμένο ξύλινο δάπεδο

Ποιες είναι οι διακοσμητικές τάσεις για το 2021;-1

Μια οικονομική και ιδιαίτερα έξυπνη ιδέα είναι να βάψετε το ξύλινο πάτωμα και να μεταμορφώσετε άμεσα τον χώρο σας. Πρόκειται για μια από τις διακοσμητικές τάσεις που παραμένει και φέτος αφού κυριαρχεί η δημιουργικότητα και η φαντασία. Μάλιστα,  μπορείτε να προσθέσετε πολύχρωμες πινελιές και πρωτότυπα σχέδια για ένα έντονο αποτέλεσμα.

2. Μοντέρνα έπιπλα τηλεόρασης

Ποιες είναι οι διακοσμητικές τάσεις για το 2021;-2

Με απλές και λιτές γραμμές, μοντέρνο σχεδιασμό, γεωμετρική ισορροπία αλλά και λειτουργικότητα, τα έπιπλα τηλεόρασης αποτελούν και αυτά κεντρικό διακοσμητικό στοιχείο του σαλονιού. Τα απλά έπιπλα τηλεόρασης θα μείνουν στο παρελθόν, αφού τη θέση τους παίρνουν πλέον πιο σύνθετες ιδέες, οι οποίες εκτός της αισθητικής χαρίζουν και  αποθηκευτικούς χώρους. Μάλιστα, οι χρωματικές επιλογές που μπορείτε να κάνετε είναι πολλές, ενώ προτείνονται οι αποχρώσεις του χρυσού και γκρι με λευκές ή μαύρες επενδύσεις.

3. Ταπετσαρίες στις οροφές

Ποιες είναι οι διακοσμητικές τάσεις για το 2021;-3

Ο πέμπτος τοίχος, το ταβάνι, που θεωρείται μια βαρετή ουδέτερη επιφάνεια, κερδίζει δυναμικά τους εσωτερικούς χώρους το 2021. Οι ταπετσαρίες στην οροφή του σπιτιού θα κατακτήσουν όλα τα μοντέρνα σπίτια αφού προσθέτουν στον χώρο χρώμα και ένταση. Μάλιστα, η μεγάλη τάση είναι η κάλυψη των οροφών με ταπετσαρία με ιδιαίτερα τολμηρά μοτίβα, όπως είναι τα λουλούδια και τα τροπικά σχέδια. Εμπιστευτείτε έναν επαγγελματία για να σας βοηθήσει να βρείτε την κατάλληλη ταπετσαρία που ταιριάζει στον χώρο σας.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για τοποθέτηση ταπετσαρίας

4. Η τελευταία πινελιά

Ποιες είναι οι διακοσμητικές τάσεις για το 2021;-4

Ένας χώρος παίρνει μορφή και ζωή από τις μικρές λεπτομέρειες, όπως είναι τα κάδρα. Ανάλογα με τη διακόσμηση του χώρου, επιλέξτε πίνακες ή μεταλλικά διακοσμητικά τοίχου ώστε να δώσετε στο σπίτι σας το στυλ που σας αντιπροσωπεύει. Οι επιλογές είναι πολλές και μπορείτε να διαλέξετε όποιο σχέδιο και ύφος πίνακα επιθυμείτε.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή