Πώς να συνδυάσετε το πράσινο χρώμα στο σπίτι σας

Πώς να συνδυάσετε το πράσινο χρώμα στο σπίτι σας

2' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πράσινο είναι ένα από τα αγαπημένα χρώματα για τη διακόσμηση και το βάψιμο των εσωτερικών τοίχων του σπιτιού. Είναι μεταξύ άλλων και το χρώμα της φύσης, της χαλάρωσης, της ηρεμίας, της θεραπείας.

Εάν θέλετε λοιπόν, μία τέτοια πηγή θετικής ενέργειας στην καθημερινότητά σας σε αυτό το άρθρο θα δείτε τους καλύτερους συνδυασμούς χρωμάτων.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

1. Πράσινο της ελιάς με καφέ

Πώς να συνδυάσετε το πράσινο χρώμα στο σπίτι σας-1

Το πράσινο χρώμα της ελιάς με το καφέ του ξύλου δημιουργούν έναν από τους αγαπημένους συνδυασμούς με άρωμα Ελλάδας. Πρόκειται για μία μοναδική χρωματική συμμαχία της φύσης που σίγουρα θα ταιριάξει στο σαλόνι σας, αν αγαπάτε το παραδοσιακό στυλ διακόσμησης. Αν θέλετε να προσαρμόσετε αυτό το χρωματικό συνδυασμό σε ένα πιο μοντέρνο στυλ διακόσμησης μπορείτε να επιλέξετε πιο απαλές αποχρώσεις του καφέ για τα έπιπλα. Εναλλακτικά, μπορείτε να προσθέσετε και λίγο χρώμα στα υφάσματα και τις κουρτίνες σας. Τέλος, το λαδί συνδυάζεται τέλεια με το εκρού σε κάθε δωμάτιο για ένα αποτέλεσμα χαλαρωτικό και κομψό.

2. Πράσινο με Μπλε

Πώς να συνδυάσετε το πράσινο χρώμα στο σπίτι σας-2

Με τι χρώματα ταιριάζει το πράσινο, αν όχι με το μπλε; Το πράσινο της φύσης και το γαλάζιο του ουρανού συμβολίζουν την αφοσίωση και τη σταθερότητα. Όπως το πράσινο, έτσι και το γαλάζιο μεταδίδουν συναισθήματα ισορροπίας και αρμονίας στην ατμόσφαιρα. Αν έχετε γραφείο στο υπνοδωμάτιό σας θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το γαλάζιο αντιπροσωπεύει τη γνώση και ευνοεί σημαντικά τη μάθηση. Συνεπώς, είναι η κατάλληλη επιλογή για αυτόν τον χώρο.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο ελαιοχρωματιστή

3. Πράσινο με κίτρινο

Πώς να συνδυάσετε το πράσινο χρώμα στο σπίτι σας-3

Το πράσινο με το κίτρινο είναι ένας αρκετά οικείος συνδυασμός χρωμάτων. Αν επιθυμείτε μεγάλες αλλαγές που θα σας φτιάξουν τη διάθεση, μη διστάσετε να το τολμήσετε. Μπορείτε να βάψετε έναν τοίχο σε ανοιχτό πράσινο χρώμα ώστε να κρατήσετε τον χώρο σας φωτεινό. Αν όμως θέλετε να πειραματιστείτε πραγματικά, μπορείτε να επιλέξετε μια ταπετσαρία όπως στην παραπάνω εικόνα, με έντονο μοτίβο και έντονο χρώμα. 

4. Χρώμα της μέντας με γκρι- ροζ

Πώς να συνδυάσετε το πράσινο χρώμα στο σπίτι σας-4

Αν αναρωτιέστε “το χρωμα της μέντας με τι ταιριάζει” αυτός ο συνδυασμός θα σας εντυπωσιάσει. Το χρώμα της μέντας είναι μια επιλογή που συνδυάζεται εύκολα με πολλές αποχρώσεις και σχέδια. Έτσι είτε θέλετε να διατηρήσετε αυστηρό ύφος στον χώρο, είτε επιθυμείτε να προσθέσετε μερικές χαρούμενες πινελιές χρώματος, δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα να τα συνδυάσετε. Επίσης, το ροζ του χαλαζία είναι ακόμα μία απόχρωση που βρήκε το δικό της φανατικό κοινό οπότε είναι μια εξίσου καλή επιλογή για τον χώρο σας.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή