Τρόποι για να ζεστάνετε το υπνοδωμάτιό σας για το φθινόπωρο

Τρόποι για να ζεστάνετε το υπνοδωμάτιό σας για το φθινόπωρο

2' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γνωρίζετε ότι μπορείτε να αλλάξετε τη διάθεση του υπνοδωματίου σας για να μοιάζει πιο χειμερινό; Είναι γεγονός πως η προσθήκη τζακιού στο υπνοδωμάτιό σας πιθανότατα δεν είναι ρεαλιστική ιδέα. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές εύκολες αλλαγές που μπορείτε να κάνετε για να μετατρέψετε το υπνοδωμάτιό σας σε έναν άνετο, φιλόξενο χώρο, από τον οποίο δεν θα θέλετε να φύγετε.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

1. Δώστε έμφαση στο κρεβάτι σας

Τρόποι για να ζεστάνετε το υπνοδωμάτιό σας για το φθινόπωρο-1

Το κρεβάτι σας είναι το μεγαλύτερο και πιο εντυπωσιακό έπιπλο στην κρεβατοκάμαρά σας, οπότε οποιαδήποτε αλλαγή στο κρεβάτι σας θα έχει τεράστια επίδραση στην αίσθηση του δωματίου. Μπορείτε να δοκιμάσετε να αλλάξετε τα παλιά σας σεντόνια σε λινά σκεπάσματα Εάν νιώθετε πως αυτή η αλλαγή δεν είναι αρκετή, άλλη μια καλή ιδέα είναι η τροποποίηση του χρώματος του κρεβατιού και των κομοδίνων σας. Μπορείτε εύκολα να αλλάξετε το χρώμα των επίπλων σας με τη βοήθεια ενός επαγγελματία. Μαλιστα, καλό θα ήταν λόγω της εποχής να επιλέξετε σκούρες αποχρώσεις ξύλου αλλά μια επίσης όμορφη λύση είναι και τα σκούρα χρώματα του χειμώνα όπως το πορτοκαλί. Σίγουρα θα λατρέψετε το αποτέλεσμα του νέου σας φθινοπωρινού δωματίου.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο ελαιοχρωματιστής για το βάψιμο των επίπλων σας

2. Βάλτε στο κρεβάτι σας αφράτα παπλώματα και μαξιλάρια

Τρόποι για να ζεστάνετε το υπνοδωμάτιό σας για το φθινόπωρο-2

Άλλος ένας τρόπος για να αποκτήσετε την άνετη εμφάνιση που επιθυμείτε είναι να ντύσετε το κρεβάτι σας με ένα μεγάλο, αφράτο πάπλωμα και πολλά μαλακά μαξιλάρια, όλα στα χρώματα του φθινοπώρου. Η ένταση είναι το πιο σημαντικό μέρος αυτής της εμφάνισης, αφού θέλετε να κάνετε το κρεβάτι σας να μοιάζει με τον πιο χαλαρωτικό παράδεισο, στον οποίο μπορείτε να βυθιστείτε μέσα και να ξεκουραστείτε πραγματικά. Επιλέξτε χρώματα όπως το γκρι, το καφέ, το πορτοκαλί και το πράσινο για τα μαξιλάρια ενώ μπορείτε να κρατήσετε τα σεντόνια σας στο λευκό χρώμα.

3. Χαλαρώστε τον φωτισμό

Τρόποι για να ζεστάνετε το υπνοδωμάτιό σας για το φθινόπωρο-3

Ο φωτισμός κάνει τόσο μεγάλη διαφορά στην αίσθηση ενός χώρου. Ετοιμαστείτε για το φθινόπωρο με χαμηλό, απαλό φωτισμό στο υπνοδωμάτιό σας. Ένα φως στο κομοδίνο σας με λάμπα χαμηλής ισχύος είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε. Φροντίστε επίσης να επιλέξετε λαμπτήρες με ζεστούς τόνους. Τέλος, μια εξαιρετική ιδέα για τον χώρο σας είναι να προσθέσετε dimmer ώστε να μπορείτε να αυξομειώνεται την ένταση του φωτισμού σας όταν νιώθετε ότι θέλετε να φτιάξετε ατμόσφαιρα, είτε για να δείτε μια ταινία, είτε να διαβάσετε ένα βιβλίο.

4. Προσθέστε σκούρα χρώματα

Τρόποι για να ζεστάνετε το υπνοδωμάτιό σας για το φθινόπωρο-4

Είναι δύσκολο να εξηγηθεί γιατί συμβαίνει αυτό, όμως τα σκούρα χρώματα μπορούν να χαρίσουν χαλάρωση στον χώρο σας. Νιώστε άνετα  στο υπνοδωμάτιό σας προσθέτοντας σκεπάσματα ή κουρτίνες σε σκούρο χρώμα ή αν αισθάνεστε πολύ τολμηροί, βάψτε όλο το δωμάτιο σε πιο σκούρες αποχρώσεις από ότι θα κάνετε συνήθως. Προτιμήστε κουρτίνες ή διακοσμητικά ριχτάρια σε γκρι χρώματα και αποφύγετε το μαύρο για να μην σκοτεινιάσει εντελώς ο χώρος.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή