Χρώμα της άμμου στον τοίχο για ισορροπία & χαλάρωση

Χρώμα της άμμου στον τοίχο για ισορροπία & χαλάρωση

2' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H επιτυχημένη επιλογή χρωμάτων για μια κατοικία ή έναν επαγγελματικό χώρο είναι από τις δυσκολότερες εργασίες. Εάν προβληματίζεστε για το χρώμα που θα επιλέξετε, μια μοντέρνα λύση είναι το μπεζ της άμμου, δηλαδή μια απόχρωση του καφέ και του κίτρινου. Μπορείτε να επιλέξετε το συγκεκριμένο χρώμα για τους τοίχους για να δημιουργήστε μια αίσθηση ισορροπίας και χαλάρωσης. Παρακάτω παρουσιάζονται συνδυασμοί χρωμάτων για να πετύχετε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

1. Μπεζ της άμμου με πορτοκαλί

Χρώμα της άμμου στον τοίχο για ισορροπία & χαλάρωση-1

Αν θέλετε να “σπάσετε” τη μονοτονία του μπεζ μπορείτε να το συνδυάστε με μια πιο έντονη χρωματική επιλογή, όπως είναι το πορτοκαλί. Θα φωτίσει ακόμα περισσότερο τον χώρο σας και η ατμόσφαιρα θα γίνει πιο ευχάριστη. Μάλιστα, το πορτοκαλί χρώμα μπορείτε να το εντάξετε και στα υπόλοιπα διακοσμητικά στοιχεία, όπως είναι τα μαξιλάρια του καναπέ, οι κουρτίνες ή τα έπιπλά σας.

2. Μπεζ της άμμου με λευκό

Χρώμα της άμμου στον τοίχο για ισορροπία & χαλάρωση-2

Το λευκό είναι το χρώμα που ταυτίζεται με την αγνότητα και την ισορροπία. Αν, λοιπόν, διαθέτετε ένα μικρό καθιστικό και επιθυμείτε να δημιουργήσετε την αίσθηση ενός μεγαλύτερου χώρου, τοτε ο συνδυασμός του λευκού με το μπεζ της άμμου είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο ελαιοχρωματιστή

3. Μπεζ της άμμου με κόκκινο

Χρώμα της άμμου στον τοίχο για ισορροπία & χαλάρωση-3

Εάν θέλετε να δώσετε ένταση στον χώρο σας και να ξεφύγετε από τους συνηθισμένους συνδυασμούς με το μπεζ, τότε η λύση είναι το κόκκινο χρώμα. Αν η ιδέα αυτή σας τρομάζει, καλό θα ήταν να πειραματιστείτε με το κόκκινο χρώμα προσθέτοντας μερικά κόκκινα μαξιλάρια ή να ενσωματώσετε το κόκκινο στα “βασικά” στοιχεία της διακόσμησής σας, όπως είναι τα χαλιά ή οι πίνακες του καθιστικού σας.

4. Μπεζ της άμμου με μαύρο

Χρώμα της άμμου στον τοίχο για ισορροπία & χαλάρωση-4

Ένα εντελώς αντίθετο χρώμα με το οποίο μπορείτε να συνδυάσετε το μπεζ της άμμου είναι το μαύρο. Το χρώμα αυτό, δίνει στον χώρο σας μια σύγχρονη νότα και έναν αέρα πολυτέλειας και μινιμαλισμού. Επίσης, το μαύρο ενδείκνυται σε χώρους οι οποίοι έχουν το πλεονέκτημα του φυσικού φωτισμού, αφού μπορεί να σκοτεινιάσει το καθιστικό σας. Ωστόσο, αν το μαύρο είναι ένα χρώμα που αγαπάτε και θέλετε να το ενσωματώσετε οπωσδήποτε στον χώρο σας, τότε η πιο εύκολη και οικονομική λύση είναι η επένδυση σε ένα φωτιστικό χώρου ώστε να ενυσχίσετε το φως στο δωμάτιο.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή