ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ

Πως θα διακοσμήσετε το μπάνιο σας το 2021-2022;

pos-tha-diakosmisete-to-mpanio-sas-to-2021-2022-561547357

Αναζητάτε ιδέες για ντουλάπια μπάνιου που να συνδυάζουν λειτουργικότητα και στυλ; Εκτός από ένα πρακτικό μέρος, να κρύψετε οδοντόκρεμα, είδη πρώτης ανάγκης για το μπάνιο και φάρμακα, τα ντουλάπια μπάνιου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δώσετε το δικό σας στυλ μέσα στον χώρο.

Παρακάτω θα δείτε εύκολες λύσεις για να ανανεώσετε το στυλ του μπάνιου σας.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

1. Μικρό μπάνιο; Μικρό ντουλάπι

pos-tha-diakosmisete-to-mpanio-sas-to-2021-20220

Ακόμα και αν το μπάνιο σας είναι πολύ μικρό πάντα υπάρχει χώρος έστω και για ένα μικρό ντουλάπι. Μπορείτε να τοποθετήσετε ένα μικρό ντουλάπι με ράφια για να έχετε πολλούς χώρους αποθήκευσης ώστε να οργανώνετε καλύτερα τον χώρο. Τα μικρά ντουλάπια μπάνιου μπορούν να τοποθετηθούν ακόμα και σε γωνίες ώστε να αποθηκεύσετε όλα τα προϊόντα περιποίησης σας άλλα και τα καθαριστικά αντικείμενα.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο τεχνίτη για την κατασκευή ντουλαπιών μπάνιου

2. Μεγάλα πλακάκια μπάνιου

pos-tha-diakosmisete-to-mpanio-sas-to-2021-20222

Πείτε αντίο στα μικροσκοπικά ψηφιδωτά πλακάκια το 2021-2022, τουλάχιστον όταν πρόκειται για τοίχους μπάνιου. Οι έμπειροι διακοσμητές λένε πως η αλλαγή προς πλακάκια μεγαλύτερης μορφής θα πάρει δυναμική το επόμενο έτος καθώς αυτό το στυλ μπορεί να έχει μεγάλη επίδραση σε έναν χώρο. Επίσης, τα πλακάκια μεγάλου μεγέθους προσδίδουν έναν αέρα πολυτέλειας, ιδιαίτερα όταν συνδυάζονται με φυσική πέτρα ή υλικά που μοιάζουν με πέτρα.

3. Καθρέφτες με κρυφό φωτισμό & ντουλάπια μπάνιου με ενσωματωμένο καθρέφτη

pos-tha-diakosmisete-to-mpanio-sas-to-2021-20224

Η νέα τάση στο μπάνιο λέει πως οι καθρέφτες με κρυφό φωτισμό και τα ντουλάπια τύπου “φαρμακείου” θα είναι σε όλα τα σύγχρονα σπίτια το 2021-2022. Τα ντουλάπια με ενσωματωμένους καθρέπτες είναι ένας εύκολος τρόπος να αυξήσετε τον αποθηκευτικό χώρο στο μπάνιο σας και να αποθηκεύσετε τα μικροαντικείμενα που πιάνουν χώρο πάνω στον πάγκο του μπάνιου. Με αυτόν τον τρόπο το μπάνιο σας θα μοιάζει πιο τακτοποιημένο και καθαρό. Παράλληλα, ένας εντυπωσιακός φωτισμός πίσω από τον καθρέφτη σας μπορεί να διακοσμήσει το μπάνιο σας αλλά ταυτόχρονα να ανεβάσει τη λειτουργικότητά του.

4. Ντουλάπι Τοίχου

pos-tha-diakosmisete-to-mpanio-sas-to-2021-20226

Ένα ντουλάπι τοίχου στο  μπάνιο μπορεί να σας χαρίσει εκτός από αισθητική, περισσότερο αποθηκευτικό χώρο ώστε να οργανώσετε τις πετσέτες σας, τα καθαριστικά σας ή και ακόμα τα προϊόντα ομορφιάς σας. Οι επιλογές που έχετε είναι με το μέρος σας καθώς μπορείτε να επιλέξετε το είδος κατασκευής, το χρώμα ή ακόμα και αν θα στηρίζεται στο πάτωμα ή στον τοίχο σας. Τέλος, τα ντουλάπια τοίχου μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες σας αν προτιμήσετε να το φτιάξετε με τη βοήθεια ενός επαγγελματία καθώς το κόστος είναι μικρό και έχετε την δυνατότητα να ορίσετε εσείς το βάθος αλλά και το ύψος του.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr