Πώς θα κάνετε το σπίτι σας να παραμείνει μοντέρνο

Πώς θα κάνετε το σπίτι σας να παραμείνει μοντέρνο

2' 55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι τελευταίες τάσεις στο σαλόνι προσφέρουν όλη την έμπνευση που απαιτείται για να δώσουν στον χώρο σας μια ανανέωση. Μπορείτε να αναδιοργανώσετε ολόκληρο τον χώρο με μοντέρνες αποχρώσεις όπως για παράδειγμα τα γήινα χρώματα,  να επενδύσετε σε νέους καναπέδες, ή να ανανεώσετε των έπιπλά σας με πιο πρόσφατες και τολμηρές προτάσεις.

Οι κορυφαίες νέες τάσεις για τις ιδέες του καθιστικού έχουν κάτι για όλους. Μπορείτε να επιλέξετε ήρεμες, χαλαρωτικές εμφανίσεις της φύσης και να ενσωματώσετε γήινα χρώματα ή να γίνετε δημιουργικοί με τη μαξιμαλιστική ατμόσφαιρα, και να ενσωματώσετε πολύχρωμα χαλιά.

Ό, τι κι αν επιλέξετε, δεν υπάρχει περιθώριο λάθους, αφού όλα έχουν να κάνουν με το στυλ σας ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον χώρο.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

1. Γήινοι τόνοι

Πώς θα κάνετε το σπίτι σας να παραμείνει μοντέρνο-1

Οι γήινοι τόνοι εξακολουθούν να είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους τοίχους σας αυτή τη σεζόν. Οι φυσικές υφές όπως το ρατάν (Rattan), η ψάθινη ύφανση καθώς και οι γήινες αποχρώσεις όπως η τερακότα και το χρώμα της άμμου θα παραμείνουν στις τάσεις ακόμα και τους πιο κρύους μήνες της εποχής. Μάλιστα, η αισθητική για το 2021-2022  στοχεύει στη δημιουργία φυσικού περιβάλλοντος με σκοπό την πραγματική αποσύνδεση και χαλάρωση από την πολυάσχολη ζωή που σίγουρα κάνετε.

2. Χαλιά

Πώς θα κάνετε το σπίτι σας να παραμείνει μοντέρνο-2

Το σκουρόχρωμο δάπεδο εξακολουθεί να παραμένει δημοφιλές στα σύγχρονα και τα μοντέρνα σπίτια.  Τίποτα δεν ταιριάζει περισσότερο σε ένα σκουρόχρωμα πάτωμα από ένα χαλί. Εκτός από το κομμάτι της αισθητικής άποψης, εάν ψάχνετε τρόπους να προσθέσετε χρώμα στον χώρο σας, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από αυτά. Τα χαλιά, είναι ένας έξυπνος τρόπος να πλαισιώσετε τον χώρο σας, προσθέτοντας άποψη και στυλ. Πειραματιστείτε με τολμηρά σχέδια και μοτίβα μεγάλης κλίμακας σε φωτεινές χρωματικές αποχρώσεις για να δημιουργήσετε ένα σημείο εστίασης στο δωμάτιο.

3. Το μπλε χρώμα του ουρανού

Πώς θα κάνετε το σπίτι σας να παραμείνει μοντέρνο-3

Ενώ παλαιότερα, οι ουδέτεροι τόνοι ήταν οι πιο δημοφιλείς για τα σαλόνια, οι απαλές και ευέλικτες αποχρώσεις, όπως το ροζ και το μπλε του ουρανού, σημείωσαν αύξηση της δημοτικότητας για την επόμενη σεζόν. Το μπλε λειτουργεί τέλεια σε πολυσύχναστους χώρους όπου ψάχνετε να δημιουργήσετε μια αίσθηση ηρεμίας, σε μια χαοτική καθημερινότητα ενός οικογενειακού σαλονιού. Όμως, τα πλεονεκτήματα του μπλε δεν σταματούν εκεί, καθώς είναι ένα από τα χρώματα που ξεκουράζουν το μάτι και μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα αίσθημα ηρεμίας και αρμονίας στο σπίτι.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο ελαιοχρωματιστή

4. Μοντέρνα δάπεδα βινυλίου

Πώς θα κάνετε το σπίτι σας να παραμείνει μοντέρνο-4

Το LVT, που σημαίνει πολυτελές πλακίδιο βινυλίου, είναι ένα πολυστρωματικό, αδιάβροχο, ανθεκτικό δάπεδο διαθέσιμο είτε σε άκαμπτα είτε σε εύκαμπτα πλακίδια βινυλίου ή σανίδες. Πιθανότατα έχετε σκεφτεί το βινύλιο για την κουζίνα ή την τραπεζαρία σας και ίσως πιστεύετε ότι δεν ταιριάζει στο σαλόνι σας. Ίσως ήρθε η ώρα να το ξανασκεφτείτε καθώς αυτό το εύχρηστο υλικό είναι στις μεγαλύτερες τάσεις για τα σύγχρονα σαλόνια.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

5. Φέρτε το μέσα-έξω

Πώς θα κάνετε το σπίτι σας να παραμείνει μοντέρνο-5

Φέρτε το μπαλκόνι σας στο σαλόνι σας. Δώστε ζωή με την πραγματική έννοια στο σαλόνι σας προσθέτοντας μεγάλες γλάστρες, μπαμπού, ζαχαροκάλαμα, pampas grass ή οποιοδήποτε άλλο φυτό εσωτερικού χώρου σας αρέσει. Θα σας φέρει ηρεμία και πραγματική χαλάρωση, ενώ θα διακοσμήσει τον χώρο σας χωρίς να χρειαστεί να προσθέσετε τίποτα άλλο.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή