Πως θα αναβαθμίσετε το μπάνιο σας για το 2022;

Πως θα αναβαθμίσετε το μπάνιο σας για το 2022;

2' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μήπως ήρθε η ώρα να ρίξετε μια ματιά στις αναδυόμενες τάσεις για το μπάνιο; Αυτές οι τάσεις ήρθαν για να μείνουν και σίγουρα θα ανανεώσουν εκτός από τον ίδιο τον χώρο του μπάνιου σας, τη διάθεσή και την ψυχολογία σας.  Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε τις μεγαλύτερες τάσεις για το μπάνιο και συμβουλές από τους καλύτερους διακοσμητές εσωτερικών χώρων της πλατφόρμας μας για να μεταμορφώσετε το μπάνιο σας και να υποδεχτείτε τη νέα εποχή.

1. Japandi

Πως θα αναβαθμίσετε το μπάνιο σας για το 2022;-1

Μία από τις αναδυόμενες τάσεις που εμφανίστηκε το 2021 και θα παραμείνει σίγουρα και για όλο το 2022, είναι το Japandi, μια υβριδική τάση που βασίζεται στις βασικές αρχές σχεδιασμού δύο καθιερωμένων τάσεων, της ιαπωνικής και της σκανδιναβικής. Το Japandi περιλαμβάνει τη μοντέρνα και μινιμαλιστική αίσθηση του σκανδιναβικού σχεδιασμού με την κομψή αισθητική του ιαπωνικού στυλ. Αυτή η ανερχόμενη τάση διακόσμησης σπιτιού συνδυάζει κομψές γραμμές, ουδέτερους χρωματικούς συνδυασμούς και φυσικά υλικά.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

2. Πράσινο

Πως θα αναβαθμίσετε το μπάνιο σας για το 2022;-2

Τα trends για τα χρώματα του μπάνιου μπορεί να έρχονται και να φεύγουν, αλλά το πράσινο θα είναι μια τάση που θα βλέπετε για όλο το 2022 σε όλους τους χώρους του σπιτιού. Επίσης, έχει τεράστια παλέτα αποχρώσεων για να μην το βαρεθείτε ποτέ, από τα πλούσια κοσμήματα του σμαραγδένιου πράσινου έως το γήινο γκριζοπράσινο του Sage. Για το μπάνιο σας προτιμήστε πλακάκια σε σκούρο σμαραγδί ή αν θέλετε κάτι πιο γηινο και χαλαρωτικό, το sage είναι η απόχρωση για εσάς.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο ελαιοχρωματιστή

3. Φέρνοντας τη φύση στο μπάνιο

Πως θα αναβαθμίσετε το μπάνιο σας για το 2022;-3

Τίποτα δεν μιμείται την εμπειρία του σπα όπως το βιοφιλικό design. Η έννοια αυτή, αναφέρεται στην ιδέα ότι υπάρχουν τρόποι που μπορούν να σας φέρουν ξανά σε επαφή με τη φύση και για αυτόν τον λόγο δίνει μεγάλη έμφαση στο να φέρει μια ποικιλία φυτών στο εσωτερικό του σπιτιού. Αυτή η τάση λειτουργεί ιδιαίτερα καλά στα μπάνια και δεδομένου του αυξημένου ενδιαφέροντος του κοινού για τη βιωσιμότητα, η συγκεκριμένη τάση θα μείνει για πολύ καιρό στα trends. Εάν δεν ξέρετε από που να αρχίσετε μια καλή προσθήκη στο μπάνιο σας, είναι τα μπαμπού, τα κινέζικα αειθαλή άνθη, τα φυτά αράχνης και όλα τα είδη φτερών.

4. Τερακότα & γήινες αποχρώσεις

Πως θα αναβαθμίσετε το μπάνιο σας για το 2022;-4

Οι γήινοι ζεστοί τόνοι τερακότας αυξάνονται σε δημοτικότητα και συνεχίζουν να συνδυάζονται με μια από τις αγαπημένες τάσεις του 2021, το terrazzo. Από τις πιο ανοιχτές αποχρώσεις του βερίκοκου και του πηλού, μέχρι το “καμμένο” πορτοκαλί και το χρώμα του τούβλου, όλες οι αποχρώσεις της τερακότας γίνονται δημοφιλείς στους χώρους του μπάνιου. Με παραλλαγές στο χρώμα, τα πλακάκια και τα αξεσουάρ, οι πινελιές από τερακότα θα συνεχίσουν να αναπτύσσονται έως το 2022. Η εξωτική αίσθηση ενός χώρου από τερακότα μιμείται το στυλ μιας ισπανικής βίλας ή μαροκινής αρχιτεκτονικής, γεγονός που προσθέτει ενδιαφέρον σε έναν συχνά ήσυχο χώρο όπως είναι το μπάνιο.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή