Πώς θα διακοσμήσετε τη βεράντα ή το μπαλκόνι σας αυτό το φθινόπωρο;

Πώς θα διακοσμήσετε τη βεράντα ή το μπαλκόνι σας αυτό το φθινόπωρο;

2' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το γεγονός ότι το καλοκαίρι τελείωσε δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε ακόμα να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον εξωτερικό χώρο που έχετε στο σπίτι σας, είτε αυτό είναι το μπαλκόνι, είτε ο κήπος ή ακόμα και η εξώπορτα. Είτε σας αρέσουν οι κολοκύθες που τον τελευταίο καιρό κάνουν την εμφάνισή τους ακόμα και στα ελληνικά σπίτια εμπνευσμένα από το φθινοπωρινό decor του εξωτερικού, είτε σας αρέσουν πιο country εκδροχές όπως τα δέματα σανού και τα αποξηραμένα στεφάνια με λουλούδια, φέτος τολμήστε να κάνετε την αλλαγή. Όμως, πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε αλλαγή διαβάστε παρακάτω μερικές ιδέες για το πώς μπορείτε να διακοσμήσετε τον εξωτερικό σας χώρο αυτή τη σεζόν.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

1. Βάψτε την εξώπορτα

Πώς θα διακοσμήσετε τη βεράντα ή το μπαλκόνι σας αυτό το φθινόπωρο;-1

Αν θέλετε να δώσετε στην είσοδο του σπιτιού μια εποχιακή ανανέωση, μια καλή ιδέα είναι να βάψετε την πόρτα εισόδου. Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε χρώμα επιθυμείτε, όμως αν σας ενθουσιάζει το φθινόπωρο, το κόκκινο και φυσικά το πορτοκαλί είναι χρωματικές επιλογές που θα αγαπήσετε. Εάν δεν είστε έτοιμοι για μια τόσο μεγάλη αλλαγή το πράσινο είναι από τα χρώματα της χρονιάς και σίγουρα είναι πιο “ήσυχο”, ενώ παραμένει ξεχωριστό και σίγουρα θα κάνει τη διαφορά.

2. Προσθήκη νέου φωτισμού

Πώς θα διακοσμήσετε τη βεράντα ή το μπαλκόνι σας αυτό το φθινόπωρο;-2

Εάν νιώθετε ότι οι εστίες φωτός στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας δεν επαρκούν, η κατάλληλη εποχή να επενδύσετε σε φώτα εξωτερικού χώρου είναι τώρα. Εάν έχετε κήπο, μπαλκόνι ή αυλή η καλύτερη επιλογή είναι τα κρεμαστά φωτιστικά που εκτός από καλό φωτισμό, χαρίζουν μια πιο ρομαντική ατμόσφαιρα. Βέβαια, εάν αυτό δεν ταιριάζει με την αισθητική σας, μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια από έναν επαγγελματία ώστε να σας βοηθήσει να κάνετε την κατάλληλη επιλογή για τον χώρο σας. Για παράδειγμα, τα φώτα δαπέδου είναι σίγουρα μια καλή λύση που ταιριάζει σε κάθε στυλ.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο ηλεκτρολόγο

3. Δώστε χρώμα

Πώς θα διακοσμήσετε τη βεράντα ή το μπαλκόνι σας αυτό το φθινόπωρο;-3

Μια γενναιόδωρη βουτιά στα χρώματα ακόμα και αν παραμείνετε στην ιδια παλέτα μιας χρωματικής επιλογής, θα φωτίσει τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας προσθέτοντας χαρακτήρα. Στο εμπόριο θα βρείτε ειδικά χρώματα που δεν φθείρονται με τις αλλαγές του καιρού και με τη βοήθεια ενός επαγγελματία σίγουρα θα κάνετε τη σωστή επιλογή. Τέλος, μπορείτε να προσθέσετε πολύχρωμα δοχεία με διακοσμητικά και φθινοπωρινά λουλούδια, τα οποία προσφέρουν ένα θερμό καλωσόρισμα στους επισκέπτες σας.

4. Πέργκολα στον κήπο ή στο μπαλκόνι

Πώς θα διακοσμήσετε τη βεράντα ή το μπαλκόνι σας αυτό το φθινόπωρο;-4

Οι πέργκολες αποτελούν την κατάλληλη επιλογή μόνωσης ενός χώρου, προστατεύουν τα έπιπλά από τις καιρικές συνθήκες, ενώ παράλληλα διακοσμούν και ολοκληρώνουν την εικόνα του χώρου σας. Εάν διαθέτετε βεράντα ή μπαλκόνι οι πέργκολες είναι μια κατασκευή που χρειάζεται οπωσδήποτε να έχετε και σίγουρα είναι μια πιο εντυπωσιακή επιλογή από τις τέντες. Όσο για το είδος της κατασκευής, ένας αξιολογημένος επαγγελματίας θα σας βοηθήσει να πάρετε τη σωστή απόφαση.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή