Πρωτότυπες ιδέες για ταπετσαρίες σαλονιού

Πρωτότυπες ιδέες για ταπετσαρίες σαλονιού

2' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H εγκατάσταση ταπετσαρίας είναι μια τρομερή ανακάλυψη. Η διαδικασία τοποθέτησης είναι εύκολη και ταυτόχρονα είναι επίσης ένας εύκολος τρόπος για να δώσετε ζωή και ζωντάνια στο σπίτι σας χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα.

Αν και υπάρχει μια ευρεία σειρά μοτίβων με εντυπωσιακά λουλούδια και τυπικές ρίγες, για να διακοσμήσετε τον χώρο σας, σε αυτό το άρθρο παρουσιάζονται πρωτότυπες ιδέες για ταπετσαρίες που μπορούν να δώσουν στον χώρο σας μια νέα εμφάνιση.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

1. Το μοντέρνο συναντά το παραδοσιακό

Πρωτότυπες ιδέες για ταπετσαρίες σαλονιού-1

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια εκλεπτυσμένη και ζωντανή εμφάνιση στο σπίτι σας, η ανάμειξη παλιών κομματιών σε συνδυασμό με μια new age ταπετσαρία είναι ο απλούστερος τρόπος για να το πετύχετε. Συνδυάζοντας το vintage με το μοντέρνο, μπορείτε να κάνετε έναν χώρο να μοιάζει σαν να έχει βγει από το καλύτερο περιοδικό διακόσμησης. Ακόμη, μην ξεχνάτε πως τα παλιά έπιπλα διεγείρουν το αίσθημα της νοσταλγίας, οπότε για να δημιουργηθεί μια ισορροπία και για να φαίνεται κομψό και όχι παλιακό το αποτέλεσμα το μοντέρνο στοιχείο στον χώρο σας είναι απαραίτητο.

2. Παστέλ εμπνευσμένες ταπετσαρίες

Πρωτότυπες ιδέες για ταπετσαρίες σαλονιού-2

Μια ταπετσαρία με ονειρεμένες παστέλ ροζ και μωβ αποχρώσεις είναι μια τόσο όμορφη επιλογή για το σαλόνι σας που θα γεμίσει με χρώμα τον χώρο και θα αποφύγετε τελείως την διαδικασία του βαψίματος. Επίσης, το παστελ γκρι είναι ένα ενδιαφέρον χρώμα και μπορείτε να το συνδυάσετε με άλλα χρώματα για να δημιουργήσετε έναν ξεχωριστό συνδυασμό.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για τοποθέτηση ταπετσαρίας

3. Ξεφύγετε από τα συνηθισμένα 

Πρωτότυπες ιδέες για ταπετσαρίες σαλονιού-3

Γιατί να βάλετε ταπετσαρίες μόνο στους τοίχους, ενώ μπορείτε να τις τοποθετήσετε και στην οροφή; Η κάλυψη της οροφής με ταπετσαρία θα αλλάξει ολόκληρη την όψη του χώρου σας και μπορείτε να την τοποθετήσετε σε όλους τους χώρους του σπιτιού. Μια ταπετσαρία στην οροφή του μπάνιου σας θα ζωντανέψει τον χώρο και θα κάνει το μπάνιο να δείχνει μεγαλύτερο.

4. Ταπετσαρία με επιρροή από το Μαρόκο

Πρωτότυπες ιδέες για ταπετσαρίες σαλονιού-4

Μεταμορφώστε το σπίτι σας με μια εξωτική ταπετσαρία εμπνευσμένη από το στυλ του Μαρόκου και ζωντανέψτε τον χώρο που θα αποφασίσετε να την τοποθετήσετε. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ζεστά ηλιόλουστα χρώματα όπως το πορτοκάλι και κόκκινο ή να επιλέξετε κάτι πιο ζωηρό και ζωντανό όπως το πράσινο σε συνδυασμό με το μπλε. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε πιο ψυχρά χρώματα όπως τιρκουάζ και κίτρινο για μια πιο ασυνήθιστη παλέτα για το φόντο σας. Ό,τι και αν αποφασίσετε σίγουρα ήδη γνωρίζετε ότι οποιαδήποτε αναφορά στο Μαρόκο θα παραμείνει στα μεγαλύτερα trends της διακόσμησης για το 2022.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή