Εναλλακτικοί τρόποι για να διακοσμήσετε το υπνοδωμάτιό σας

Εναλλακτικοί τρόποι για να διακοσμήσετε το υπνοδωμάτιό σας

2' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι αλήθεια πως η διακόσμηση του υπνοδωματίου σας δεν είναι πάντα μια εύκολη υπόθεση. Το δωμάτιό σας, είναι ο προσωπικός σας χώρος και είναι λογικό να θέλετε να αισθάνεστε άνετα σε αυτό. Μερικές μικρές αλλαγές μπορούν να απογειώσουν τη διακόσμηση του χώρου και χωρίς να χρειαστεί να επενδύσετε πολλά χρήματα. Αλλαγές όπως το κεφαλάρι του κρεβατιού, το χρώμα στους τοίχους, η διακόσμηση πάνω από το κρεβάτι και άλλα που θα διαβάσετε στη συνεχεία, συμβάλλουν στη δημιουργία ενός ομοιόμορφου χώρου.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

1. Ενσωματωμένο κεφαλάρι

Εναλλακτικοί τρόποι για να διακοσμήσετε το υπνοδωμάτιό σας-1

Εάν θέλετε αλλαγές στο υπνοδωμάτιό σας, ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχετε είναι να απαλλαχτείτε από το παλιό σας κρεβάτι. Εκτός ότι θα κάνετε ένα τεράστιο δώρο στον εαυτό σας αφού ο σωστός σκελετός κρεβατιού συμβάλει στον σωστό ύπνο, το κρεβάτι είναι ο καμβάς του υπνοδωματίου σας και η αλλαγή του θα μεταμορφώσει τον χώρο σας. Με τη βοήθεια ενός επαγγελματία μπορείτε να δημιουργήσετε μια μοναδική κατασκευή όπως αυτή που βλέπετε στην παραπάνω εικόνα. Οι επιλογές είναι σίγουρα με το μέρος σας ως προς τον τύπο και το υλικό της κατασκευής οπότε το μόνο που σας λείπει είναι η επαγγελματική βοήθεια.

2. Μόνο ένας τοίχος αρκεί

Εναλλακτικοί τρόποι για να διακοσμήσετε το υπνοδωμάτιό σας-2

Δεν χρειάζεται να κάνετε μεγάλες αλλαγές για να αλλάξετε το δωμάτιό σας. Ένας μόνο τοίχος, σε ολόκληρο το υπνοδωμάτιό σας, αρκεί για να κάνετε τη διαφορά. Στην παραπάνω εικόνα βλέπετε έναν τοίχο με λεπτομέρειες από γυψοσανίδα, σε ματ πράσινο χρώμα το οποίο είναι βρισκεται στις ανερχόμενες τάσεις χρωμάτων για το 2022. Τολμήστε να κάνετε μια αντίστοιχη παρέμβαση η οποία θα γεμίσει με χρώμα το υπνοδωμάτιο.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο τεχνίτη για γυψοσανίδες

3. Ακόμα και τα σκούρα χρώματα έχουν θέση

Εναλλακτικοί τρόποι για να διακοσμήσετε το υπνοδωμάτιό σας-3

Ίσως το μαύρο χρώμα για το βάψιμό των τοίχων, να σας τρομάζει σαν ιδέα και ειδικότερα όταν μιλάμε για έναν χώρο όπως το υπνοδωμάτιο. Η αλήθεια όμως είναι ότι δεν θα έπρεπε. Το μαύρο είναι ένα χρώμα που χαρίζει ηρεμία, δημιουργεί το αίσθημα της ασφάλειας και είναι πραγματικά πανεύκολο να το διακοσμήσετε. Καλό είναι να επιλέξετε έναν μόνο τοίχο μέσα στο υπνοδωμάτιό σας για να βάψετε σε μαύρο χρώμα, καθώς μπορεί να σκοτεινιάσει τον χώρο σε μεγάλο βαθμό.

4. Τι χρώμα έχει η οροφή;

Εναλλακτικοί τρόποι για να διακοσμήσετε το υπνοδωμάτιό σας-4

Σίγουρα ο πιο διασκεδαστικός τρόπος να κάνετε μια αλλαγή στο υπνοδωμάτιό σας είναι να διαλέξετε ένα ωραίο χρώμα για την οροφή. Στην παραπάνω εικόνα βλέπετε ένα μίνιμαλ υπνοδωμάτιο που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από ένα διακοσμητικά έντονο και μοντέρνο δωμάτιο. Μπορείτε να διαλέξετε όποιο χρώμα επιθυμείτε για την οροφή του  υπνοδωματίου σας, αλλά πάντα ενδείκνυται η επιλογή ενός φωτεινού χρώματος διότι είναι ένας τρόπος για να πλαισιώσετε τον χώρο σας και να τον κάνετε να μοιάζει μεγαλύτερος.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή