Ιδέες για τη φετινή Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση κουζίνας
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ιδέες-για-τη-φετινή-χριστουγεννιάτικ-561634252

Ιδέες για τη φετινή Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση κουζίνας

Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση κουζίνας, ίσως είναι κάτι που συχνά  παραλείπεται. Η κουζίνα αποτελεί έναν χώρο που περνάμε πολύ χρόνο της καθημερινότητάς μας. Για αυτό, θα ήταν λοιπόν μια ωραία ιδέα να διακοσμηθεί και αυτός ο χώρος γιορτινά. Παρακάτω παρουσιάζονται πρωτότυπες ιδέες για να δώσετε στην κουζίνα σας γιορτινή ατμόσφαιρα.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

1. Δημιουργήστε συνθέσεις με πιατέλες

Ιδέες για τη φετινή Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση κουζίνας-1

Κάθε σπιτικό έχει πιατέλες για τα οικογενειακά τραπέζια. Είναι λοιπόν καλή ιδέα να τις χρησιμοποιήσετε για να στολίσετε την κουζίνα σας. Τοποθετήστε μέσα στις πιατέλες κεριά, κουκουνάρια και κορδέλα και το αποτέλεσμα θα είναι άμεσο και γιορτινό. Επίσης, μπορείτε να βάλετε φαντασία και να κάνετε μοναδικούς συνδυασμούς με χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά και άλλα σύνεργα της κουζίνας όπως κούπες, φλιτζάνια και δοχεία.

2. Δημιουργήστε χριστουγεννιάτικα βάζα

Ιδέες για τη φετινή Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση κουζίνας-2

Όπως και με τις πιατέλες έτσι μπορείτε να εκμεταλλευτείτε και τα βάζα για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση κουζίνας. Δημιουργήστε γιορτινούς συνδυασμούς με κλαδιά από πεύκα ή έλατα και θα έχετε το αποτέλεσμα που αναζητάτε. Για όσους θέλετε να γίνετε πιο δημιουργικοί μπορείτε να κατασκευάσετε χριστουγεννιάτικα βάζα σε μορφή χιονόμπαλας ή κεριού.

3. Στολιστε τις καρέκλες

Ιδέες για τη φετινή Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση κουζίνας-3

Εφόσον έχετε την τραπεζαρία ενωμένη με την κουζίνα, μην διστάσετε να διακοσμήσετε τις καρέκλες του τραπεζιού. Η πιο οικονομική πρόταση είναι να πάρετε μεγάλες κορδέλες σε γιορτινά χρώματα και να τις δέσετε σε μορφή φιόγκου στην πλάτη της κάθε καρέκλας. Επίσης στο εμπόριο κυκλοφορούν αρκετά σχέδια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το στόλισμα των καρεκλών της κουζίνας. Διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει και ετοιμαστείτε να εντυπωσιάσετε στα γιορτινά γεύματα.

4. Διακοσμήστε τα ντουλάπια

Ιδέες για τη φετινή Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση κουζίνας-4

Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση κουζίνας πάει σε άλλο επίπεδο με αυτή την πρόταση. Στολίστε κάθε ντουλάπι με εορταστικές κορδέλες, μπάλες ή ακόμα και στεφάνια και κάντε την κουζίνα να μοιάζει με εξώφυλλο περιοδικού διακόσμησης. Επίσης μην ξεχνάτε το άνω μέρος από τα ντουλάπια της κουζίνας σας. Χρησιμοποιήστε την επιπλέον γιρλάντα που περίσσεψε από τη διακόσμηση του σαλονιού, κορδέλες ή ακόμα και φωτάκια και τοποθετήστε τα στο άνω μέρος των ντουλαπιών.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο διακοσμητή

5. Βάλτε το τραπέζι στο επίκεντρο

Ιδέες για τη φετινή Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση κουζίνας-5

Το τραπέζι είναι αδιαμφισβήτητα ο πρωταγωνιστής των Χριστουγέννων σε κάθε σπίτι και δεν θα μπορούσε να λείπει από τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση κουζίνας. Εκτός από τον στολισμό του τραπεζιού πριν από τα γιορτινά γεύματα, μπορείτε με απλές λύσεις να το διακοσμήσετε χριστουγεννιάτικα ακόμα και αν δε χρησιμοποιείται. Χρησιμοποίηστε μία όμορφη τραβέρσα και την πιατέλα ή το βάζο που δημιουργήσατε και τοποθετήστε το στο επίκεντρο του τραπεζιού. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα ακόμα και χωρίς να περιμένετε καλεσμένους.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή