Πώς να δημιουργήσετε ένα υπέροχο γυναικείο υπνοδωμάτιο
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
πώς-να-δημιουργήσετε-ένα-υπέροχο-γυνα-561638335

Πώς να δημιουργήσετε ένα υπέροχο γυναικείο υπνοδωμάτιο

Μια αλλαγή στη διακόσμηση του υπνοδωματίου είναι πάντα ευπρόσδεκτη για να φέρει ένα βήμα πιο κοντά το επιθυμητό ονειρικό αποτέλεσμα. Κάποιες συχνές αλλαγές που κάνουν ένα υπνοδωμάτιο να μοιάζει περισσότερο γυναικείο, είναι οι αλλαγές στα χρώματα. Ωστόσο, υπάρχουν τρόποι να κάνετε το δωμάτιό σας να αποπνέει θηλυκότητα και με άλλους τρόπους καθώς κάθε στοιχείο της κρεβατοκάμαρας έχει σημασία, από το είδος των υφασμάτων, μέχρι τα έπιπλα που υπάρχουν στον χώρο.

Παρακάτω παρουσιάζονται τρόποι για να μεταμορφώσετε το δωμάτιο σας και να αποπνέει ρομαντισμό.

1. Παστέλ αποχρώσεις

Πώς να δημιουργήσετε ένα υπέροχο γυναικείο υπνοδωμάτιο-1

Οι παστέλ αποχρώσεις είναι πολύ ανοιχτές, ματ διαβαθμίσεις κάποιων χρωμάτων. Για παράδειγμα, το ροζ, το κίτρινο, το βιολετί και το γαλάζιο χρώμα ανήκουν στην λίστα των παστέλ χρωμάτων. Τα παστέλ χρώματα χρησιμοποιούνται στη διακόσμηση για το βάψιμο τοίχων, για έπιπλα, υφάσματα, ακόμα και αντικείμενα γενικής χρήσης. Είναι χαλαρωτικά στην όψη και ενδείκνυνται ειδικά για τη διακόσμηση υπνοδωματίων.

Πιο συγκεκριμένα, δημιουργούν μια ατμόσφαιρα ηρεμίας καθώς διαφέρουν εκ διαμέτρου από τα κλασικά χρώματα ροζ, γαλάζιο, κίτρινο. Το γυναικείο κοινό αγαπά πολύ αυτές τις αποχρώσεις, καθώς είναι πολύ μοντέρνες και μπορούν να συνθέσουν φανταστικά στυλ διακόσμησης, από μινιμαλιστικού ύφους, μέχρι και ρομαντικού.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο ελαιοχρωματιστή

2. Φαναράκια & κεριά

Πώς να δημιουργήσετε ένα υπέροχο γυναικείο υπνοδωμάτιο-2

Η διακόσμηση με κεριά είναι μια ιδέα που μπορεί να εφαρμοστεί όλο τον χρόνο. Τα κεριά προσφέρουν μια εναλλακτική άποψη στον φωτισμό του χώρου και αλλάζουν ολοκληρωτικά την ατμόσφαιρα. Όσον αφορά τα φαναράκια, προσφέρουν έναν κομψό τρόπο αποθήκευσης των κεριών προσδίδοντας ένα ακόμα στολίδι στο δωμάτιο. Η διακόσμηση με κεριά είναι μια φανταστική ιδέα που μπορεί να εφαρμοστεί από γυναίκες και άνδρες εξίσου, που επιθυμούν να δώσουν ρομαντισμό στην κρεβατοκάμαρά τους. Ωστόσο, τα ιδανικά κεριά για την κρεβατοκάμαρα, είναι εκείνα που έχουν άρωμα με ιδιαίτερες ιδιότητες. Για παράδειγμα, η λεβάντα χρησιμοποιείται για χαλάρωση και το τριαντάφυλλο για να ενισχύσει τη ρομαντική ατμόσφαιρα.

3. Τουαλέτα ομορφιάς

Πώς να δημιουργήσετε ένα υπέροχο γυναικείο υπνοδωμάτιο-3

Το έπιπλο αυτό θεωρείται απαραίτητο για το υπνοδωμάτιο κάθε γυναίκας. Είναι γνωστό ότι όλες οι γυναίκες θέλουν να έχουν στην κρεβατοκάμαρά τους ένα σημείο, όπου θα συγκεντρώνουν και θα οργανώνουν όλα τα καλλυντικά και τα κοσμήματά τους. Αυτό, δημιουργεί μια τάξη, ενώ παράλληλα ενισχύει και την οργάνωση. Φυσικά, πέρα από την πρακτική της χρησιμότητα, η τουαλέτα ομορφιάς έχει και αισθητική αξία. Θεωρείται κατεξοχήν γυναικείο έπιπλο και όταν υπάρχει σε ένα υπνοδωμάτιο, μαρτυρά την παρουσία μιας κομψής γυναίκας. Με αυτόν τον τρόπο, ένα απλό έπιπλο δίνει χαρακτήρα και προσθέτει το θηλυκό στοιχείο στη διακόσμηση δωματίου για γυναίκες.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

4. Φλοράλ σκεπάσματα ή καλύμματα

Πώς να δημιουργήσετε ένα υπέροχο γυναικείο υπνοδωμάτιο-4

Τα υφάσματα με λουλούδια, ή αλλιώς φλοράλ, είναι αγαπημένη επιλογή για διακόσμηση υπνοδωματίου σε ρομαντικό στυλ. Αποπνέουν φιλικότητα και γλυκύτητα, την οποία έχει ανάγκη μια ρομαντική διακόσμηση. Τα φλοράλ σχέδια για τη διακόσμηση κρεβατοκάμαρας επιλέγονται, κυρίως, από γυναίκες, καθώς τα λουλούδια εκφράζουν έντονα τρυφερότητα και θηλυκότητα. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει τα σχέδια να είναι φανταχτερά. Ακόμα και ένα μεγάλο μαξιλάρι σε γκρίζο χρώμα με λευκά σχέδια λουλουδιών μπορεί να δημιουργήσει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

5. Ολόσωμος καθρέφτης

Πώς να δημιουργήσετε ένα υπέροχο γυναικείο υπνοδωμάτιο-5

Όλες οι γυναίκες χρειάζονται έναν μεγάλο καθρέφτη στο δωμάτιό τους, έτσι ώστε να ελέγχουν την εμφάνιση τους οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν. Οι καθρέφτες είναι απαραίτητα στοιχεία για κάθε σπίτι, λόγω της πρακτικής χρήσης που έχουν. Εκτός όμως από την λειτουργική τους αξία, αν σε ένα μικρό υπνοδωμάτιο επενδύσετε έναν τοίχο με καθρέφτη, αυτός θα κάνει τον χώρο να μοιάζει μεγαλύτερος.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή