Πρωτότυπες ιδέες για μπάνιο με ντουζιέρα
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
πρωτότυπες-ιδέες-για-μπάνιο-με-ντουζι-561644107

Πρωτότυπες ιδέες για μπάνιο με ντουζιέρα

Είναι γεγονός πως δεν έχουν όλα τα μπάνια τις ίδιες προδιαγραφές και δυνατότητες για μεγάλες μπανιέρες. Για αυτό, σε αυτή την περίπτωση μία ντουζιέρα αποτελεί την πιο πρακτική λύση για μικρά μπάνια και έχει την ιδιότητα να προσδίδει στον χώρο λειτουργικότητα και άνεση. Μάλιστα, εξασφαλίζει ένα μοναδικό στυλ και δίνει χαρακτήρα στον χώρο. Παρακάτω παρουσιάζονται πρωτότυπες ιδέες για να φτιάξετε τη ντουζιέρα των ονείρων σας.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

1. Κόκκινο πλακάκι

Πρωτότυπες ιδέες για μπάνιο με ντουζιέρα-1

Το έντονο κόκκινο ταιριάζει απόλυτα σε μικρά πλακάκια στο μπάνιο και ιδιαίτερα στη ντουζιέρα. Μάλιστα, δεν χρειάζεται να το τοποθετήσετε σε ολόκληρη τη ντουζιέρα καθώς ένας τοίχος ή η γωνιά που διατηρείτε τα σαμπουάν και το σαπούνι, αρκούν. Το κόκκινο είναι ένα τολμηρό χρώμα που τραβάει τα βλέμματα και δίνει μία μοντέρνα άποψη στον χώρο.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για τοποθέτηση πλακιδίων

2. Γυάλινο κουτί

Πρωτότυπες ιδέες για μπάνιο με ντουζιέρα-2

Η εικόνα της ντουζιέρας με γυάλινο τζάμι και μίνιμαλ ύφος μοιάζει να έχει βγει από σελίδα περιοδικού. Εύκολα όμως μπορείτε να  δημιουργήσετε μια αντοιστιχη και στο δικό σας μπάνιο. Μία χτιστή ντουζιέρα μπορεί να “περιφραχθεί” από μία γυάλινη κατασκευή. Αυτή θα αντικαταστήσει την κλασική κουρτίνα και η διάφανη όψη της θα κάνει τον χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος.

3. Ψηφιδωτός τοίχος

Πρωτότυπες ιδέες για μπάνιο με ντουζιέρα-3

Δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά για να αποκτήσει το μπάνιο σας στυλ. Ένας ψηφιδωτός τοίχος στα χρώματα που σας αρέσουν πλαισιωμένος από το απόλυτο λευκό, θα δημιουργήσουν ένα υπέροχο αποτέλεσμα.

4. Κλασικό ασπρόμαυρο

Πρωτότυπες ιδέες για μπάνιο με ντουζιέρα-4

Ο διαχρονικός συνδυασμός άσπρου και μαύρου θα δώσουν ένα πιο σοφιστικέ στυλ στο μπάνιο σας. Καλό θα ήταν να διαχωρίσετε τη ντουζιέρα από τον υπόλοιπο χώρο με ένα τζάμι για να μην φεύγουν τα νερά. Μάλιστα, μπορείτε να τοποθετήσετε φυτά, λάμπες, καθρέφτες και να αφήσετε το φυσικό φως να εισέρχεται από το παράθυρο.

5. Αξιοποιήστε κάθε γωνιά

Πρωτότυπες ιδέες για μπάνιο με ντουζιέρα-5

Εσείς το ξέρατε πως μπορείτε να τοποθετήστε  τη ντουζιέρα στη μεριά της γωνίας που κάνει η σκεπή; Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να μην αφήσετε ανεκμετάλλευτο αυτό τον χώρο. Πέρα από την πρακτικότητα, το στυλ αυτό θα δώσει μια rustic και γεωμετρική άποψη στο μπάνιο.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή