Νέα τάση: Πλακάκια στο Υπνοδωμάτιο
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
νέα-τάση-πλακάκια-στο-υπνοδωμάτιο-561646561

Νέα τάση: Πλακάκια στο Υπνοδωμάτιο

Ο χώρος στον οποίο χαλαρώνετε και πηγαίνετε για ύπνο το βράδυ είναι σημαντικό να εξυπηρετεί την αισθητική σας. Επίσης, είναι γεγονός πως η καλή υγεία ξεκινά από τον βραδινό ύπνο και η όμορφη διακόσμηση του υπνοδωματίου είναι ένας παράγοντας που μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την ποιότητά του. Μάλιστα, ένα όμορφα διακοσμημένο υπνοδωμάτιο βοηθάει για να ξεκινήσει η μέρα με ευεξία και καλή διάθεση.

Παρακάτω παρουσιάζονται λοιπόν μερικές ιδέες για να μεταμορφώσετε το υπνοδωμάτιό σας σύμφωνα με τις νέες τάσεις.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

1. Τοποθετήστε πλακάκια στα πατώματα

Νέα τάση: Πλακάκια στο Υπνοδωμάτιο-1

Τα πλακάκια παρότι είναι πιο συνηθισμένο να τοποθετούνται σε άλλους χώρους του σπιτιού όπως η κουζίνα και το μπάνιο μπορούν να δημιουργήσουν ένα πολύ αριστοκρατικό αποτέλεσμα στο υπνοδωμάτιό σας. Μάλιστα, πλακάκια σε μεγάλο μέγεθος, διαφορετικά χρώματα και σχέδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να διακοσμήσουν την κρεβατοκάμαρά σας. Μπορείτε να κινηθείτε σε αποχρώσεις του ασπρόμαυρου ή και σε πιο vintage μοτίβα ανάλογα με την αισθητική σας. Τα σχέδια στα πλακάκια δεν είναι απαραίτητα να μοιάζουν καθώς μπορούν να τοποθετηθούν ανάκατα δημιουργώντας ένα ξεχωριστό στυλ. Ωστόσο, αν θέλετε περισσότερο φως στο δωμάτιο χρησιμοποιήστε χρωματιστά πλακάκια. 

2. Τοποθετήστε πλακάκια στον κεντρικό τοίχο

Νέα τάση: Πλακάκια στο Υπνοδωμάτιο-2

Αν θέλετε να αλλάξετε τον τοίχο πάνω από το κρεβάτι σας ή να δημιουργήσετε ένα κεφαλάρι τότε μπορείτε να τοποθετήσετε πλακάκια σε μια μικρή επιφάνεια τοίχου αντίστοιχη με το μέγεθος του κρεβατιού. Πλακάκια μονόχρωμα, με κάποιο ιδιαίτερο σχέδιο, vintage, πισίνας, ή οποιοδήποτε άλλο σχέδιο πιστεύετε εσείς πως ταιριάζει καλύτερα με τον χώρο σας.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για πλακάκια

3. Τοποθετήστε πλακάκια πισίνας

Νέα τάση: Πλακάκια στο Υπνοδωμάτιο-3

Τα πλακάκια πισίνας είναι μία πολύ καλή επιλογή για εσάς που επιθυμείτε ένα πιο μοντέρνο και φανταχτερό υπνοδωμάτιο. Φυσικά δεν θα χρησιμοποιηθούν για όλα την επιφάνεια του δαπέδου και του τοίχου αλλά περιμετρικά του κρεβατιού προσθέτοντας μια χρωματιστή πινελιά στον χώρο. Η σωστή χρήση τους μπορεί να δημιουργήσει ένα πολύ όμορφο και παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα.

4. Τοποθετήστε πλακάκια από μάρμαρο

Νέα τάση: Πλακάκια στο Υπνοδωμάτιο-4

Μπορείτε να τοποθετήσετε στον κεντρικό τοίχο του υπνοδωματίου σας μαρμάρινο πλακάκι ανανεώνοντας ολοκληρωτικά την ατμόσφαιρα του χώρου. Το μαρμάρινο πλακάκι θα δημιουργήσει μια ζεστή ατμόσφαιρα στο δωμάτιο που δεν θα θέλετε να αποχωριστείτε. Ωστόσο, για ακόμη πιο ζεστό αποτέλεσμα μπορείτε να τοποθετήσετε μαρμάρινο πλακάκι με υφή και όψη ξύλου.

5. Τοποθετήστε vintage πλακάκια

Νέα τάση: Πλακάκια στο Υπνοδωμάτιο-5

Χρησιμοποίηστε vintage πλακάκια για να δώσετε στον χώρο σας μια vintage αίσθηση βικτωριανής εποχής. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με  μεταξωτές κουρτίνες και έναν βελούδινο καναπέ για να ολοκληρώσετε την αίσθηση του vintage. Ωστόσο, καλό θα ήταν να τοποθετήσετε ένα πιο σύγχρονο κρεβάτι για να κρατήσετε την ισορροπία στον χώρο.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή