Φανταστικές ιδέες για την τραπεζαρία σας
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
φανταστικές-ιδέες-για-την-τραπεζαρία-561649363

Φανταστικές ιδέες για την τραπεζαρία σας

Η τραπεζαρία αποτελεί έναν από τους βασικότερους χώρους του σπιτιού καθώς συνήθως χρησιμοποιείται για τις πιο όμορφες και ιδιαίτερες στιγμές. Εκει γίνονται τα οικογενειακά τραπέζια, τα δείπνα με τους φίλους, οι γιορτινές μαζώξεις και γενικότερα αυτός ο χώρος χαρακτηρίζεται από μια ατμοσφαιρα χαράς και αγάπης. Για αυτό τον λόγο αξίζει να έχει και μία όμορφη διακόσμηση η οποία θα δημιουργεί ακόμα καλύτερη ατμόσφαιρα και διάθεση στους ανθρωπους που βρίσκονται εκεί.

Παρακάτω παρουσιάζονται λοιπόν πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης για την τραπεζαρία που ίσως δεν είχατε σκεφτεί ποτέ μέχρι σήμερα.

1. Χρησιμοποιήστε γήινα χρώματα

Φανταστικές ιδέες για την τραπεζαρία σας-1

Οι γηινες αποχρώσεις όπως το μπεζ, το καφέ, το ιβουάρ δίνουν ηρεμία στην τραπεζαρία. Βάψτε τους τοίχους σας σε παρόμοιες αποχρώσεις από την ίδια οικογένεια χρωμάτων και τοποθετήστε μπεζ κουρτίνες συνδυασμένες με καφέ έπιπλα. Τα γηινα χρωματα θα προσδώσουν στον χώρο ζεστασιά το χειμώνα και φωτεινότητα το καλοκαίρι. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μαξιλάρια για τις καρέκλες σε γήινες αποχρώσεις για ένα ακόμα πιο ζεστό αποτέλεσμα.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο ελαιοχρωματιστή

2. Χρησιμοποιήστε μεγάλα αντικείμενα

Φανταστικές ιδέες για την τραπεζαρία σας-2

Μην διστάσετε να βάλετε μεγάλα αντικείμενα στην τραπεζαρία σας. Για παράδειγμα, ένα μεγάλο φωτιστικό μπορεί να δώσει μια στυλιστική πινελιά στον χώρο. Ιδιαίτερα αν η τραπεζαρία σας είναι ευρύχωρη η χρήση μεγάλων αντικειμένων είναι αυτό που χρειάζεται για να αποκτήσει χαρακτήρα. Επιπλέον, μια καλή ιδέα είναι η τοποθέτηση φυτών εσωτερικού χώρου δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο ένα πιο ζωντανό αποτέλεσμα στην τραπεζαρία σας.

3. Συνδυασμούς mix and match

Φανταστικές ιδέες για την τραπεζαρία σας-3

Μπορείτε να συνδυάσετε διαφορετικά στυλ που δημιουργούν έναν φιλόξενο και ζεστό χώρο. Παντρέψτε το boho style με την πολυτέλεια χρησιμοποιώντας ανατολίτικα χαλιά και περίεργα μαξιλάρια συνδυασμένα με πολυτελή καρέκλες τραπεζαρίας και κομψά έπιπλα. Είναι σίγουρο πως το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

4. Δημιουργήστε μίνιμαλ στυλ

Φανταστικές ιδέες για την τραπεζαρία σας-4

Αν η τραπεζαρία σας βρίσκεται κοντά σε παράθυρα που εισέρχεται φως τότε καλό θα ήταν να βάψετε τους τοίχους σε σκούρες αποχρώσεις και να προτιμήσετε απλά έπιπλα σε ίσιες γραμμές. Παρά τα σκούρα χρώματα ο χώρος θα φαίνεται φωτεινός από το φυσικό φως το οποίο θα εισέρχεται από τα παράθυρα. Μπορείτε επίσης να προσθέστε και σε αυτήν την περίπτωση φυτά εσωτερικού χώρου για να κάνετε την τραπεζαρία σας να ξεχωρίζει.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή