Νέες τάσεις που θα μεταμορφώσουν το Μπάνιο σας
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
νέες-τάσεις-που-θα-μεταμορφώσουν-το-μπ-561657004

Νέες τάσεις που θα μεταμορφώσουν το Μπάνιο σας

Ειδικοί λένε πως μια ανανέωση στον χώρο μπορεί να ανεβάσει το ηθικό και να αλλάξει ραγδαία την ψυχολογία. Επίσης, ανάλογα με τον τύπο ανανέωσης, μπορεί να χαλαρώνετε, ή να συγκεντρώνεστε πιο εύκολα, ακόμα και να αισθάνεστε πιο χαρούμενοι. Η διακόσμηση μπάνιου σίγουρα δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα. Παρόλο που πρόκειται για ένα δωμάτιο του σπιτιού, όπου δεν καταναλώνετε πολύ χρόνο από τη μέρα, αξίζει να του προσφέρετε μερικές ανανεώσεις.

Παρακάτω παρουσιάζονται λοιπόν νέες τάσεις στα χρώματα και υλικά που θα χρησιμοποιηθούν τη νέα χρονιά στο μπάνιο.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

1. Φυσικά υλικά

Νέες τάσεις που θα μεταμορφώσουν το Μπάνιο σας-1

Το μπάνιο θεωρείται χώρος χαλάρωσης με αποτέλεσμα η φύση και τα ουδέτερα χρώματα να κυριαρχούν στο εσωτερικό του. Όσον αφορά τα υλικά, η φύση κυριαρχεί και πάλι, με ουδέτερες επιλογές όπως ξύλο και πέτρα. Μάλιστα, η παρουσία της πέτρας είναι έντονη μαζί με μάρμαρο, όνυχα, τούβλο, πηλό και τσιμέντο.

Από την άλλη πλευρά στα χρώματα, ουδέτεροι τόνοι όπως μπεζ και λευκό συνδυάζονται με σκούρο και ανοιχτό πράσινο που ενισχύει την αίσθηση της επαφής με τη φύση.

2. Συνδυασμοί φυσικών και μοντέρνων υλικών

Νέες τάσεις που θα μεταμορφώσουν το Μπάνιο σας-2

Ο συνδυασμός φυσικών και μοντερνων υλικών θα είναι κορυφαία τάση του νέου έτους. Αυτός ο συνδυασμός δίνει την αίσθηση της καθαρότητας και της κομψότητας. Το ξύλο και η πέτρα αποτελούν μία καλή λύση για κάθε μπάνιο καθώς δίνουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ανεξάρτητα από το μέγεθος του χώρου. Ο σχεδιασμός του μπάνιου χρειάζεται να αποπνέει κομψότητα και καλή οργάνωση, χωρίς όμως υπερβολή. Ο συνδυασμός πολλών υφών θα συμβάλει στη δημιουργία της χρυσής τομής για την επίτευξη του επιδιωκόμενου αποτελέσματος.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για πλακάκια

3. Απουσία ορίων στον χώρο του μπάνιου

Νέες τάσεις που θα μεταμορφώσουν το Μπάνιο σας-3

Το μπάνιο μπορεί να ενώνεται με τον χώρο της κρεβατοκάμαρας. Με σκοπό την αρμονική σύνθεση αυτών των δύο δωματίων, προτείνεται  μίνιμαλ διακόσμηση και ουδέτερα, απλά στοιχεία. Για παράδειγμα η κουρτίνα του μπάνιου μπορεί να αντικατασταθεί με διάφανο γυαλί. Ακόμη, οι ελεύθερες μπανιέρες, χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο ενισχύοντας την αισθητική του spa και αποτελώντας ένα σημείο αναφοράς στο μπάνιο.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για τοποθέτηση γυάλινης ντουζιέρας

4. Έντονα διακοσμητικά στοιχεία

Νέες τάσεις που θα μεταμορφώσουν το Μπάνιο σας-4

Πιο μοντερνες και ιδιαίτερες επιλογές όπως η παρουσία ενός καθρέφτη που εκπέμπει φως αλλά και κλασικές επιλογές, όπως μωσαϊκό σε νέα ιδιαίτερα σχέδια και χρώματα θα αποτελέσουν τάση του 2022. Μάλιστα, το νέο και μοντέρνο παντρεύεται το κλασικό, το ρετρό και το vintage. Πιο συγκεκριμένα, έντονα χρώματα, ταπετσαρίες, ιδιαίτερες μπανιέρες, έπιπλα με μορφή γλυπτών σε υλικά όπως μάρμαρο, ρητίνη ή πέτρα διακοσμούν το μπάνιο. Στρογγυλεμένοι καθρέφτες, ρετρό επιτοίχια φωτιστικά και πολλά άλλα συνοδεύουν επίσης την έντονη διακόσμηση.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή