Έξυπνες ιδέες για να κάνετε το σαλόνι σας πιο ενδιαφέρον
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
έξυπνες-ιδέες-για-να-κάνετε-το-σαλόνι-σ-561665593

Έξυπνες ιδέες για να κάνετε το σαλόνι σας πιο ενδιαφέρον

Το σαλόνι στις περισσότερες κατοικίες  είναι ο χώρος τον οποίο συναντά κάποιος μόλις μπαίνει στο σπίτι. Η σημασία αυτού του δωματίου λοιπόν είναι σημαντική τόσο για εκείνους που μένουν στο σπίτι όσο και για τους καλεσμένους. Επιπλέον, στο σαλόνι συνήθως τα μέλη της οικογένειας χαλαρώνουν, περνούν όμορφες οικογενειακές στιγμές και διασκεδάζουν με φίλους. Για αυτό, χρειάζεται να είναι ένας χώρος που ικανοποιεί την αισθητική τους και δημιουργεί όμορφα συναισθήματα. Παρακάτω παρουσιάζονται μερικοι τρόποι τρόπους για να κάνετε το σαλόνι σας πιο ενδιαφέρον.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

1. Χρωματικοί συνδυασμοί σε έπιπλα και διακοσμητικά

Έξυπνες ιδέες για να κάνετε το σαλόνι σας πιο ενδιαφέρον-1

Μην φοβηθείτε να χρησιμοποιήσετε έντονες αποχρώσεις στο σαλόνι σας απλά φροντίστε να τις συνδυάσετε σωστά. Αν έχετε έπιπλα σε έντονες αποχρώσεις μπορείτε επίσης να επιλέξετε διακοσμητικά χώρου όπως μαξιλάρια ή ριχτάρια στις ίδιες αποχρώσεις. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείται αρμονία στον χώρο και παρά τα έντονα έντονα χρώματα το αποτελεσμα παραμένει κομψό και ομοιόμορφο.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο ελαιοχρωματιστή

2. Φτιαξτε μια γωνία ανάγνωσης

Έξυπνες ιδέες για να κάνετε το σαλόνι σας πιο ενδιαφέρον-2

Δημιουργήστε στο σαλόνι σας μια γωνία διαβάσματος τοποθετώντας μια πολυθρόνα και ένα τραπεζάκι. Συνδυάστε τα χρώματα της πολυθρόνας με αυτά των υπόλοιπων επίπλων διατηρώντας την ομοιομορφία στο σαλόνι σας. Καλό θα ήταν  να τοποθετήστε την πολυθρόνα σας σε κάποια γωνία του σαλονιού που μπαίνει φως. Τοποθετήστε στο μικρό τραπέζι τα βιβλία σας και δίπλα ένα φωτιστικό πατώματος.

3. Παίξτε με τα σχήματα

Έξυπνες ιδέες για να κάνετε το σαλόνι σας πιο ενδιαφέρον-3

Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα πιο μοντέρνο σαλόνι χρησιμοποιήστε έπιπλα με διαφορετικά σχήματα. Συνδυάστε τον καναπέ σας με ένα κυκλικό τραπέζι σαλονιού και τετράγωνα σκαμπό για ένα πιο ζωντανό και όμορφο αποτέλεσμα.

4. Προσθέστε σκαμπό σε διαφορετικό χρώμα

Έξυπνες ιδέες για να κάνετε το σαλόνι σας πιο ενδιαφέρον-4

Προτιμήστε να βάλετε πολυθρόνες σε διαφορετική απόχρωση από τον καναπέ για να γεμίσετε τον χώρο και να του δώσετε στυλ και χρώμα. Μπορείτε, για παράδειγμα, να επιλέξετε έναν μπλε καναπέ και δύο κίτρινες πολυθρόνες για να δημιουργήσετε αντίθεση.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή