Οι κορυφαίες τάσεις στη διακόσμηση της Κουζίνας
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
οι-κορυφαίες-τάσεις-στη-διακόσμηση-τη-561755614

Οι κορυφαίες τάσεις στη διακόσμηση της Κουζίνας

Η κουζίνα είναι ένας χώρος στον οποίο συνήθως οι γυναίκες του σπιτιού περνούν πολλές ώρες μαγειρεύοντας και ετοιμάζοντας τα απαραίτητα για το τραπέζι με την οικογένεια. Είναι σημαντικό, λοιπόν, ο χώρος αυτός να ικανοποιεί την αισθητική τους και να τους δημιουργεί θετικά συναισθήματα. Αν επιθυμείτε και εσείς να ανανεώσετε την κουζίνα σας δείτε παρακάτω τις κορυφαίες τάσεις διακόσμησης για το 2022.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

1. Ανοιχτά ράφια

Οι κορυφαίες τάσεις στη διακόσμηση της Κουζίνας-1

Αν έχετε μικρή κουζίνα τα ανοιχτά ράφια είναι ιδανική επιλογή καθώς δεν κλείνουν τον χώρο και κάνουν την κουζίνα να φαίνεται πιο μεγάλη. Τοποθετήστε τα αντικείμενα που χρησιμοποιείτε πιο συχνά στα πιο χαμηλά ράφια και τα υπόλοιπα στα πιο ψηλά για πρακτικούς λόγους. Επίσης, μπορείτε να βάλετε τα τρόφιμα μέσα σε όμορφα κουτιά αποθήκευσης για ένα πιο όμορφο αποτέλεσμα.

2. Συνδυασμός μετάλλου-ξύλου

Οι κορυφαίες τάσεις στη διακόσμηση της Κουζίνας-2

Μία ιδέα με πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα είναι ο συνδυασμός υλικών στην κουζίνα. Για τους παγκους και τα ντουλάπια προτιμήστε το ξύλο, ενώ για τα φωτιστικά, τα πόμολα αλλά και τις ηλεκτρικές συσκευές προτιμήστε το μέταλλο.. Ο συνδυασμός αυτός θα δώσει μια μοντέρνα όψη στην κουζίνα σας και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

3. Λευκό χρώμα   

Οι κορυφαίες τάσεις στη διακόσμηση της Κουζίνας-3

Επιλέξτε το λευκό χρώμα για όλη την κουζίνα δίνοντας φωτεινότητα και φρεσκάδα στον χώρο. Η αρμονία που δημιουργεί το λευκό χρώμα θα σας εμπνεύσει στις μαγειρικές σας δημιουργίες και θα σας κάνει να περνάτε πιο όμορφα στην κουζίνα. Φυσικά, η λευκή κουζίνα θέλει μεγαλύτερη προσοχή στο καθάρισμα όπως και όλα τα λευκά αντικείμενα.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο ελαιοχρωματιστή

4. Φώς

Οι κορυφαίες τάσεις στη διακόσμηση της Κουζίνας-4

Μια φωτεινή κουζίνα δημιουργεί περισσότερη έμπνευση για δημιουργία. Αν δεν έχετε τη δυνατότητα να βάλετε παράθυρα για να δώσετε φως στην κουζίνα σας επιλέξτε λάμπες σε λευκό χρώμα και κρατήστε μόνο τα απαραίτητα πάνω στους πάγκους. Η φωτεινότητα και η λιτότητα θα κάνει τον χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος αλλά και τις ώρες μαγειρέματος πιο ευχάριστες.

5. Μαρμάρινοι πάγκοι

Οι κορυφαίες τάσεις στη διακόσμηση της Κουζίνας-5

Μια πολύ αρχοντική επιλογή είναι οι μαρμάρινοι πάγκοι καθώς πρόκειται για μια τάση με διαχρονικό χαρακτήρα. Δίνει ένα κομψό, αρχοντικό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα και αξίζει να το συμπεριλάβετε στις αλλαγές της κουζίνας σας. Μπορείτε ακόμη να χαράξετε με υπέροχα σχέδια το τελείωμα του πάγκου σας και να κάνετε το αποτέλεσμα μοναδικό. Ωστόσο θα έρθει η στιγμή που η ηλικία του πάγκου θα φανεί. Μην ξεχνάτε, όμως, ότι όπως σε κάθε τι φυσικό, έτσι και στο μάρμαρο η ομορφιά κρύβεται στις ατέλειες.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή