Πρωτότυπες ιδέες για οικονομική ανακαίνιση κουζίνας
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
πρωτότυπες-ιδέες-για-οικονομική-ανακ-561772537

Πρωτότυπες ιδέες για οικονομική ανακαίνιση κουζίνας

Είναι γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι μένουν σε ενοικιαζόμενες κατοικίες με χώρους που δεν τους ικανοποιούν απόλυτα. Η κουζίνα στα ενοικιαζόμενα σπίτια αποτελεί συχνά έναν από αυτούς τους χώρους. Αν λοιπόν, θέλετε να αναβαθμίστε την κουζίνα του σπιτιού σας χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα οι παρακάτω ιδέες θα σας βοηθήσουν να μεταμορφώσετε τον χώρο σας εύκολα και οικονομικά.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

1. Διακοσμήστε το πάτωμα

Πρωτότυπες ιδέες για οικονομική ανακαίνιση κουζίνας-1

Τα περισσότερα πατώματα κουζίνας είναι παλιά με αποτέλεσμα να δημιουργούν αρνητικά συναισθήματα στους ενοίκους του σπιτιού. Ωστόσο, αυτό είναι κάτι το οποίο μπορεί να διορθωθεί πολύ εύκολα. Καλό θα ήταν να μετρήσετε τις διαστάσεις του πατώματος και να αγοράσετε ένα χαλί το οποίο θα καλύπτει όλη την επιφάνειά του. Με αυτόν τον τρόπο θα καλύψετε το παλιό πάτωμα με ένα διακοσμητικό στοιχείο της επιλογής σας που θα ικανοποιεί την προσωπική σας αισθητική.

2. Αλλάξτε τον τοίχο της κουζίνας

Πρωτότυπες ιδέες για οικονομική ανακαίνιση κουζίνας-2

Αν η πλάτη της κουζίνας αποτελείται είτε από πλακάκι είτε από τοίχο υπάρχουν τρόποι να την αλλάξετε με χαμηλό κόστος. Μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα της σύμφωνα με τη δική σας αισθητική επιλέγοντας κανονική μπογιά στην περίπτωση του τοίχου ή ειδική μπογιά για πλακάκια στην περίπτωση των πλακιδίων. Μια πολύ καλή λύση επίσης, είναι η τοποθέτηση ταπετσαρίας ή αυτοκόλλητων ειδικά για τοίχους. Με αυτόν τον τρόπο θα δώσετε ζωντάνια και χαρακτήρα στην κουζίνα σας.

3. Ντουλάπια κουζίνας

Πρωτότυπες ιδέες για οικονομική ανακαίνιση κουζίνας-3

Αντίστοιχα με τον τοίχο και τα ντουλάπια της κουζίνας μπορούν να να καλυφθούν με μια όμορφη ταπετσαρία. Μια μοντέρνα ιδέα η οποία θα αποτελέσει διακοσμητική τάση τη φετινή χρονια είναι η αφαίρεση των πορτών στα ντουλάπια ώστε να φαίνονται σαν ράφια. Αυτό θα σας βοηθήσει να βρίσκεται τα μαγειρικά αντικείμενα πιο εύκολα, αρκει να είναι τακτοποιημένα. Για όσους θέλετε να δώσετε κάποια χρήματα παραπάνω μπορείτε να αλλάξετε τις πόρτες στα ντουλάπια διατηρώντας την υπόλοιπη κατασκευή μεταμορφώνοντας ολοκληρωτικά την όψη τους.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο ξυλουργό

4. Φυτά εσωτερικού χώρου

Πρωτότυπες ιδέες για οικονομική ανακαίνιση κουζίνας-4

Διακοσμήστε την κουζίνα σας με φυτά εσωτερικού χώρου. Τα φυτά έχουν γίνει πλέον σημαντικό στοιχείο της διακόσμησης τα τελευταία χρόνια καθώς δίνουν ζωντάνια και ομορφαίνουν τους χώρους στους οποίους τοποθετούνται. Βάλτε μερικά φυτά στη κουζίνα σας και δειτε τον χώρο να μεταμορφώνεται.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή