Ιδέες διακόσμησης για άντρες
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ιδέες-διακόσμησης-για-άντρες-561774337

Ιδέες διακόσμησης για άντρες

Είναι αλήθεια ότι οι άνδρες δυσκολεύονται περισσότερο με την διακόσμηση του σπιτιού, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και εξαιρέσεις που έχουν εξαιρετική αντίληψη όσον αφορά τη διακόσμηση. Αν λοιπόν έχετε μετακομίσει ή θέλετε να ανανεώσετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας παρακάτω θα βρείτε κάποιες ιδέες που θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε το σπίτι που πάντα ονειρευόσασταν.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

1. Γραφείο

Ιδέες διακόσμησης για άντρες-1

Εκμεταλλευτείτε τις κενές γωνίες στο δωμάτιο ή το σαλόνι σας δημιουργώντας μια γωνιά μελέτης ή εργασίας. Τοποθετήστε ένα μικρό τραπέζι, μια καρέκλα και ράφια στο άνω μέρος ώστε να μπορείτε να έχετε τα αντικείμενά σας σε τάξη. Το γραφείο προσδίδει σοβαρότητα στο ανδρικό σπίτι αλλά παράλληλα είναι πολύ βολικό για όσους δουλεύουν στον χώρο τους.

2. Μινιμαλισμός

Ιδέες διακόσμησης για άντρες-2

Καλό θα ήταν να υιοθετήσετε τη μίνιμαλ διακόσμηση στο σπίτι σας καθώς αποτελεί μια πιο ασφαλή επιλογή. Επιλέξτε απλά έπιπλα τα οποία ταιριάζουν σε πολλών ειδών σαλόνια ώστε μπορείτε να τα κρατήσετε αν θελήσετε να αλλάξετε την διακόσμηση του σαλονιού αργότερα. Κάντε μικρές προσθήκες με διακοσμητικά στοιχεία και το αποτέλεσμα θα είναι αρμονικό και ισορροπημένο.

3. Σκούρες αποχρώσεις

Ιδέες διακόσμησης για άντρες-3

Μια καλή επιλογή για την απόχρωση των τοίχων είναι ο συνδυασμός του γκρι και του μπλε. Γενικά καλό θα ήταν να κινηθείτε σε πιο σκούρες αποχρώσεις οι οποίες δημιουργούν μια μοντέρνα ατμοσφαιρα στο σπίτι και είναι ιδανικές για ανδρικό εργένικο σπίτι.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο ελαιοχρωματιστή

4. Μπάνιο

Ιδέες διακόσμησης για άντρες-4

Το μπάνιο είναι ένας χώρος που πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή. Τοποθετήστε ένα μικρό χαλάκι σε απόσταση ασφαλείας από τη ντουζιέρα, ή τη μπανιέρα, αφού αυτά είναι τα σημεία που βρέχονται περισσότερο. Το χαλάκι μπορεί να συνεισφέρει καθοριστικά στη διακόσμηση του μπάνιου. Δεν χρειάζεται να είναι πολύ ακριβό, αρκεί να είναι μαλακό και ζεστό. Επιπλέον, βάλτε στον χώρο μερικά κεράκια που χαρίζουν γλυκό φως το βράδυ. Μια απλή, χρήσιμη και ταυτόχρονα οικονομική λύση είναι να αγοράσετε αρωματικά ρεσώ και να τα τοποθετήσετε είτε μέσα σε φαναράκια, είτε σε μικρές βάσεις. Αν θεωρείτε τα κεριά γυναικείο διακοσμητικό κάνετε λάθος. Το μικρό τους μέγεθος θα σας επιτρέψει να τα τοποθετήσετε οπουδήποτε σας εμπνέουν, από τα ράφια, μέχρι πάνω από το νεροχύτη. Όσο για την επιλογή αρώματος, μια ασφαλής επιλογή είναι πάντα η λεβάντα.  

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή