Ανακαινίστε εύκολα και οικονομικά το σαλόνι σας
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ανακαινίστε-εύκολα-και-οικονομικά-το-561777184

Ανακαινίστε εύκολα και οικονομικά το σαλόνι σας

Το σαλόνι αποτελεί έναν από τους βασικότερους χώρους του σπιτιού καθώς εκεί τα μέλη του σπιτιού ξεκουράζονται και περνούν όμορφες οικογενειακές στιγμές. Για αυτό συχνά δημιουργείται η ανάγκη ανανέωσης αυτού του δωματίου μέχρι να επιτευχθεί το αποτέλεσμα που ταιριάζει απόλυτα στην αισθητική της οικογένειας. Αν θέλετε λοιπόν να ανανεώσετε το σαλόνι σας χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα παρακάτω παρουσιάζονται κάποιες έξυπνες ιδέες που θα μεταμορφώσουν τον χώρο σας.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

1. Καθρέπτης- τοίχος

Ανακαινίστε εύκολα και οικονομικά το σαλόνι σας-1

Ιδιαίτερα αν το σαλόνι σας είναι μικρό και θέλετε να κάνετε τον χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος ο τοιχος-καθρεπτης αποτελεί μια πολύ έξυπνη επιλογή. Επιλέξτε τον τοίχο που επιθυμείτε, μετρήστε τις διαστάσεις του και παραγγείλτε καθρέφτες για να τον ντύσετε. Το αποτέλεσμα θα κάνει το σαλόνι σας να φαίνεται το διπλάσιο.

2. Αλλάξτε το χρώμα στον τοίχο

Ανακαινίστε εύκολα και οικονομικά το σαλόνι σας-2

Μπορείτε να βάψετε τον τοίχο που βρίσκεται πίσω από τον καναπέ στο ίδιο χρώμα με αυτό του καναπέ σας δημιουργώντας αρμονία. Η μονοχρωμία είναι μεγάλη τάση στη διακόσμηση τη φετινή χρονιά. Ωστόσο, αν δεν επιθυμείτε να ανανεώσετε το χρώμα του τοίχου μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα του καναπέ ρίχνοντας απλά ένα ριχτάρι. Προσθέστε μαξιλάρια και κουρτίνες σε ίδιες αποχρώσεις με τα υπόλοιπα αλλά σε διαφορετικούς τόνους. Μάλιστα, καλό θα ήταν να επιλέξετε χρώματα με ένταση και να αποφύγετε τις γήινες αποχρώσεις.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο ελαιοχρωματιστή

3. Ιδιαίτερα έπιπλα

Ανακαινίστε εύκολα και οικονομικά το σαλόνι σας-3

Αν το σαλόνι σας χαρακτηρίζεται από ανοιχτά και μονότονα χρώματα στους τοίχους μπορείτε να δώσετε ένταση με ιδιαίτερα έπιπλα. Καλό θα ήταν να επιλέξετε έπιπλα τα οποία τραβούν την προσοχή με διαφορετικά υφάσματα και μοτίβα αρκεί να προσέξετε τον συνδυασμό. Σας προτείνουμε να διαλέξετε ένα ή δύο έντονα κομμάτια και τα υπόλοιπα να είναι πιο διακριτικά.

4. Χαλί

Ανακαινίστε εύκολα και οικονομικά το σαλόνι σας-4

Τα χαλιά εκτός από ζεστασιά το χειμώνα προσφέρουν και αισθητική αναβάθμιση στον χώρο που τοποθετούνται. Αν στο σαλόνι σας κυριαρχούν τα ουδέτερα χρώματα καλό θα ήταν να επιλέξετε ένα χαλί με έντονα χρώματα ώστε να δώσετε ζωντάνια στον χώρο. Αν από την άλλη πλευρά το σαλόνι σας έχει έντονες αποχρώσεις, επιλέξτε ένα μονόχρωμο χαλί σε ήπιους τόνους ωστε να δημιουργηθεί ισορροπία στο σαλόνι σας.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή