Διακόσμηση Τραπεζαρίας: Ο απόλυτος Οδηγός
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
διακόσμηση-τραπεζαρίας-ο-απόλυτος-οδ-561783361

Διακόσμηση Τραπεζαρίας: Ο απόλυτος Οδηγός

Η τραπεζαρία αποτελεί έναν πολύ σημαντικό χώρο στο σπίτι καθώς εκεί γίνονται τα οικογενειακά τραπέζια, μαζεύονται τα αγαπημένα πρόσωπα για να γιορτάσουν σημαντικές μέρες και οικογενειακές επιτυχίες. Είναι σημαντικό λοιπόν, να είναι ένας χώρος φιλόξενος που δημιουργεί θετικά συναισθήματα στην οικογένεια και τους καλεσμένους. Παρακάτω παρουσιάζονται μερικές ιδέες για την διακόσμηση της τραπεζαρίας που θα εντυπωσιάσουν την οικογένειά σας αλλά και τους φίλους σας.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

1. Χαλί

Διακόσμηση Τραπεζαρίας: Ο απόλυτος Οδηγός-1

Το χάλι πέρα από τη ζεστασιά που προσφέρει τους χειμερινούς μήνες είναι και ένα πολύ σημαντικό διακοσμητικό στοιχείο. Το χαλί οριοθετεί οπτικά τον χώρο, προσθέτει γοητεία και ζεστασιά στο δωμάτιο, και αναδεικνύει το τραπέζι. Καλό θα ήταν να διαλέξετε ένα χαλί σε αποχρώσεις που να είναι αρμονικές με τη χρωματική παλέτα της τραπεζαρίας ώστε το αποτέλεσμα να είναι όμορφο και ισορροπημένο. Πριν προχωρήσετε στην αγορά του, μετρήστε τις διαστάσεις της τραπεζαρίας και επιλέξτε ένα μέγεθος αρκετά μεγάλο για να μπορούν να κινούνται οι καρέκλες του τραπεζιού χωρίς να χτυπούν στις άκρες του.

2. Ραφιέρα σαν διαχωριστικό

Διακόσμηση Τραπεζαρίας: Ο απόλυτος Οδηγός-2

Αν η τραπεζαρία με το σαλόνι σας είναι ενιαίος χώρος μπορείτε να τον διαχωρίσετε χρησιμοποιώντας μια ραφιέρα. Η ραφιέρα διαχωρίζει τον χώρο ενώ παράλληλα σας επιτρέπει να τοποθετήσετε διακοσμητικά ή άλλα αντικείμενα τα οποία δεν θέλετε να βρίσκονται στο τραπέζι της τραπεζαρίας σας περιορίζοντας την λειτουργικότητά του. Επιπλέον, είναι ένα έπιπλο που επιτρέπει στο φως να περνάει δημιουργώντας ένα όμορφο οπτικό εφέ και στο σαλόνι σας.

3. Φυτά εσωτερικού χώρου

Διακόσμηση Τραπεζαρίας: Ο απόλυτος Οδηγός-3

Η διακόσμηση τραπεζαρίας, πέρα από τη διαμόρφωση του χώρου περιλαμβάνει και τη διακόσμηση του τραπεζιού. Μάλιστα, το έπιπλο αυτό χρειάζεται όμορφα αντικείμενα για να αναδειχθεί. Τολμηστε να προσθέσετε  μεγάλα φυτά εσωτερικού χώρου γύρω από το τραπέζι, μικρά κεριά, κηροπήγια, βάζα αλλά και φρουτιέρες. Με αυτό τον τρόπο, σίγουρα η διακόσμηση της τραπεζαρίας σας θα θα εντυπωσιάσει όλους τους καλεσμένους σας.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο κηπουρό για τα φυτά σας

4. Φωτιστικά

Διακόσμηση Τραπεζαρίας: Ο απόλυτος Οδηγός-4

Μία φοβερή ιδέα για να ανανεωθεί ο χώρος της τραπεζαρίας σας, είναι να δώσετε φως. Και επειδή ένα φωτιστικό δεν φτάνει καλό θα ήταν να βάλετε περισσότερα καθώς θα τραβήξουν τα βλέμματα, θα δώσουν χαρακτήρα στην τραπεζαρία σας και θα προσαρμοστούν εύκολα με το ανάλογο στυλ που θέλετε να δημιουργήσετε στον χώρο. Είτε θέλετε να αποκτήσει ο χώρος μίνιμαλ ύφος, είτε ρομαντικό ή μοντέρνο σίγουρα θα βρείτε στην αγορά το φωτιστικό που σας ταιριάζει.

5. Τραπέζι

Διακόσμηση Τραπεζαρίας: Ο απόλυτος Οδηγός-5

Καλό θα ήταν το μέγεθος του τραπεζιού να είναι ανάλογο με τον διαθέσιμο χώρο. Το τραπέζι με επέκταση είναι χρήσιμο για τα μικρότερα σπίτια καθώς εξοικονομεί χώρο. Μάλιστα, τα στενά μοντέλα τραπεζιών είναι ιδανικά γιατί προσφέρουν αρκετές θέσεις χωρίς να καταλαμβάνουν μεγάλο χώρο. Επιπλέον, βοηθούν τη συνομιλία και δημιουργούν μια οικεία ατμόσφαιρα.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή