Έξυπνες ιδέες για το δωμάτιο του ξενώνα
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
έξυπνες-ιδέες-για-το-δωμάτιο-του-ξενών-561785218

Έξυπνες ιδέες για το δωμάτιο του ξενώνα

Ο ξενώνας είναι ένα πολύ σημαντικό δωμάτιο καθώς εκεί φιλοξενούνται οι καλεσμένοι και οι φίλοι και είναι θεμιτό να δημιουργεί ζεστά και όμορφα συναισθήματα. Όλα τα μέλη της οικογένειας όταν έχουν φιλοξενούμενους θέλουν να τους κάνουν να νιώθουν σαν το σπίτι τους και να τους προσφέρουν ένα ζεστό και άνετο χώρο που να μπορούν να ξεκουραστούν. Παρακάτω παρουσιάζονται μερικές ιδέες για να μετατρέψετε το δωμάτιο του ξενώνα σε ένα ήρεμο και ζεστό ησυχαστήριο.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

1. Χώροι αποθήκευσης

Έξυπνες ιδέες για το δωμάτιο του ξενώνα-1

Οι χώροι αποθήκευσης στο δωμάτιο των ξένων είναι πολύ σημαντικοί καθώς οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να τακτοποιήσουν και να οργανώσουν τα πράγματά τους. Επιπλέον, μπορούν να φανούν χρήσιμοι και για την αποθήκευση αντικειμένων τα οποία δεν χρησιμοποιούνται συχνά από τα μέλη του σπιτιού. Κατα γενική ομολογία οι χώροι αποθήκευσης είναι πάντα χρήσιμοι για να είναι το σπίτι οργανωμένο και πάντα σε τάξη.

2. Ουδέτερα χρώματα

Έξυπνες ιδέες για το δωμάτιο του ξενώνα-2

Καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε ουδέτερα απαλά χρώματα καθώς δημιουργούν μια ζεστή ατμόσφαιρα η οποία με τα κατάλληλα διακοσμητικά χώρου μπορεί να γίνει πολύ εντυπωσιακή. Το λευκό, το μπεζ και το γκρι είναι κάποιες επιλογές θα δημιουργήσουν αρμονία στον χώρο.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο ελαιοχρωματιστή

3. Μίνιμαλ 

Έξυπνες ιδέες για το δωμάτιο του ξενώνα-3

Ο μινιμαλισμός είναι ένα απαραίτητο στοιχείο της μοντέρνας διακόσμησης. Καλό θα ήταν να επιλέξετε μόνο τα απαραίτητα για το δωμάτιο του ξενώνα. Αποφύγετε να τοποθετήσετε πολλά έπιπλα διατηρώντας την ελευθερία κίνησης και δημιουργώντας την αίσθηση της ευρυχωρίας ακόμα κι αν δεν υπάρχει. Τοποθετήστε ένα ιδιαίτερο και μεγάλο σε μέγεθος φωτιστικό το οποίο θα δημιουργεί εντυπώσεις και θα ολοκληρώσει τη διακόσμηση.

4. Σοφίτα

Έξυπνες ιδέες για το δωμάτιο του ξενώνα-4

Μερικοί ιδιοκτήτες σπιτιών δεν έχουν αρκετό χώρο στο σπίτι τους για να έχουν ένα υπνοδωμάτιο επισκεπτών, αλλά υπάρχει πάντα η σοφίτα. Η σοφίτα μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για ένα υπνοδωμάτιο, ιδιωτικό, μακριά από τα περισσότερα πράγματα. Θα δημιουργήσετε ένα άνετο καταφύγιο κάνοντάς τους καλεσμένους σας να αισθάνονται ότι βρίσκονται σε ένα ξεχωριστό τμήμα του σπιτιού.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή