Πώς θα δημιουργήσετε ζεστή ατμόσφαιρα στο υπνοδωμάτιο

Πώς θα δημιουργήσετε ζεστή ατμόσφαιρα στο υπνοδωμάτιο

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το υπνοδωμάτιο είναι ο χώρος που οι όλοι άνθρωποι χαλαρώνουν και ξεκουράζονται μετά από μια δύσκολη μέρα. Είναι σημαντικό λοιπόν, να αποπνέει μια ζεστή ατμόσφαιρα που να δημιουργεί γλυκά συναισθήματα στους ανθρώπους που κοιμούνται σε αυτό. Η διακόσμηση ενός χώρου με τέτοιο τρόπο ώστε το αποτέλεσμα να είναι υψηλής αισθητικής δεν είναι τόσο περίπλοκο ακολουθώντας τις διακοσμητικές τάσεις. Η δημιουργία, όμως, μιας ζεστής και φιλόξενης ατμόσφαιρας σε έναν χώρο είναι πιο δύσκολο. Παρακάτω παρουσιάζονται μερικές ιδέες που θα σας βοηθήσουν να κάνετε το δωμάτιο σας ζεστό και φιλόξενο.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

1. Ξύλο

Πώς θα δημιουργήσετε ζεστή ατμόσφαιρα στο υπνοδωμάτιο-1

Το ξύλο δημιουργεί την αίσθηση της ζεστασιάς όσο κανένα άλλο υλικό. Αν θέλετε ένα cozy δωμάτιο επιλέξτε ξύλινο πάτωμα και πολλές ξύλινες λεπτομέρειες. Μπορείτε να συνδυάσετε το ξύλινο πάτωμα με χαλιά από γούνα ή μαλλί και το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο ξυλουργό

2. Κουρτίνες 

Πώς θα δημιουργήσετε ζεστή ατμόσφαιρα στο υπνοδωμάτιο-2

Οι κουρτίνες είναι ένα πολύ σημαντικό διακοσμητικό στοιχείο. Αν θέλετε να δημιουργήσετε μια ζεστή ατμόσφαιρα επιλέξτε για το δωμάτιό σας κουρτίνες από χοντρά υφάσματα σε γήινες αποχρώσεις. Οι κουρτίνες καλύπτουν ένα μεγάλο μέρος του δωματίου και πρέπει να επιλεχθούν με προσοχή.

3. Υφάσματα

Πώς θα δημιουργήσετε ζεστή ατμόσφαιρα στο υπνοδωμάτιο-3

Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω η γούνα και το μαλλί είναι τα καταλληλότερα υφάσματα για μια ζεστή ατμόσφαιρα. Φυσικά, δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθούν μόνο στα χαλιά καθώς μπορούν να ταιριάξουν ως ριχτάρια στο κρεβάτι ή τις καρέκλες του δωματίου δημιουργώντας βάθος και πλούσια αίσθηση στον χώρο.

4. Θερμά χρώματα

Πώς θα δημιουργήσετε ζεστή ατμόσφαιρα στο υπνοδωμάτιο-4

Επιλέξτε γήινα ή θερμά χρώματα τα οποία δημιουργούν την αίσθηση της ζεστασιάς στον χώρο και επηρεάζουν την διάθεση δημιουργώντας ηρεμία. Τα θερμά χρώματα είναι αυτά που έχουν ως βάση το κόκκινο και είναι ιδανικά για την δημιουργία μιας χαλαρής ατμόσφαιρας.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή