Ιδέες διακόσμησης για ένα όμορφο μπάνιο
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ιδέες-διακόσμησης-για-ένα-όμορφο-μπάν-561800299

Ιδέες διακόσμησης για ένα όμορφο μπάνιο

Το μπάνιο σε ένα διαμέρισμα είναι σημαντικό να είναι περιποιημένο καθώς προδίδει την παλαιότητα του σπιτιού και αποτελεί σημαντικό παράγοντα για μια ενδεχόμενη πώλησή του. Επιπλέον από αυτό το δωμάτιο αξιολογούν οι επισκέπτες τη συνολική κατάσταση του σπιτιού. Παρακάτω παρουσιάζονται κάποιες συμβουλές για να σας βοηθήσουν να μετατρέψετε το μπάνιο σε έναν όμορφο και πλήρως λειτουργικό χώρο που θα αναβαθμίσει το διαμέρισμά σας.

1. Ξύλο

Ιδέες διακόσμησης για ένα όμορφο μπάνιο-1

Καλό θα ήταν να επενδύσετε τον τοίχο που βρίσκεται ο νιπτήρας με ξύλο. Το ξύλο θα κρύψει τις ατέλειες που μπορεί να υπάρχουν και θα βελτιώσει αισθητικά το μπάνιο σας. Μάλιστα, η επένδυση με ξύλο προσδίδει ζεστασιά στον χώρο, ενώ το αποτέλεσμα είναι διαχρονικό. Επιπλέον, οι ξύλινες επιφάνειες θα σας διευκολύνουν στην καθαριότητα καθώς καθαρίζονται εύκολα με ένα πανί και ειδικό διάλυμα.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για επένδυση τοίχου με ξύλο

2. Διπλός νιπτήρας

Ιδέες διακόσμησης για ένα όμορφο μπάνιο-2

Αν το διαμέρισμά σας κατοικείται από παραπάνω από δύο άτομα σας προτείνουμε να τοποθετήσετε δύο νιπτήρες στον χώρο του μπάνιου σας. Ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες που όλα τα μέλη του σπιτιού βιάζονται να ετοιμαστούν για να ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις της ημέρας οι δύο νιπτήρες μπορούν να φανούν σωτήριοι καθώς επιτρέπουν τη χρήση του μπάνιου από δύο άτομα ταυτόχρονα. 

3. Μπανιέρα

Ιδέες διακόσμησης για ένα όμορφο μπάνιο-3

Αν ο χώρος στο μπάνιο σας το επιτρέπει, τοποθετήστε μια μεγάλη μπανιέρα. Οι ντουζιέρες όσο και αν βοηθούν στην εξοικονόμηση χώρου δεν προσφέρουν την άνεση και την πολυλειτουργικότητα των μπανιέρων. Επιλέξτε μία μεγάλη μπανιέρα σε λευκό χρώμα και το μπάνιο σας θα φαίνεται μεγάλο και ανανεωμένο.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

4. Σημασία στις λεπτομέρειες

Ιδέες διακόσμησης για ένα όμορφο μπάνιο-4

Αν είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα δώστε βάση στην τεχνολογική αναβάθμιση του μπάνιου σας. Μπορείτε να τοποθετήσετε σύγχρονους καθρέπτες με ενσωματωμένο φωτισμό, θερμαινόμενο δάπεδο και ηλεκτρονικό ρυθμιστή της θερμοκρασίας του νερού με οθόνη.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή