Europa Minimal Frame: Στην Κορυφή του Design με τη Σφραγίδα των Red Dot Awards
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
europa-minimal-frame-στην-κορυφή-του-design-με-τη-σφραγίδα-τω-561800443

Europa Minimal Frame: Στην Κορυφή του Design με τη Σφραγίδα των Red Dot Awards

Είναι ωραίο να κοιτάς την κορυφή, αλλά είναι πιο ωραίο όταν βρίσκεσαι εκεί.

Και η Europa βρίσκεται πλέον στην κορυφή του design, καθώς το σύστημα αλουμινίου Europa Minimal Frame βραβεύτηκε με Red Dot Award: Product Design 2022 στην κατηγορία Interior Design Elements.

Europa Minimal Frame: Στην Κορυφή του Design με τη Σφραγίδα των Red Dot Awards-1

Τα Red Dot Awards συγκαταλέγονται στους πιο γνωστούς διαγωνισμούς σχεδιασμού στον κόσμο και οργανώνονται κάθε χρόνο από το γερμανικό ινστιτούτο σχεδιασμού Design Zentrum Nordrhein Westfalen. Μετά από 60 χρόνια πορείας, το Red Dot Winner Label έχει πλέον καθιερωθεί διεθνώς ως ένα από τα πιο περιζήτητα σήματα ποιότητας για την προϊοντική σχεδίαση. Η κριτική επιτροπή των βραβείων απαρτίζεται από αναγνωρισμένους επαγγελματίες στους τομείς του product design, του communication design και των design concepts.

Europa Minimal Frame: Στην Κορυφή του Design με τη Σφραγίδα των Red Dot Awards-2

Συνεπώς, η διάκριση του Europa Minimal Frame αποδεικνύει ότι είναι ένα συρόμενο αρχιτεκτονικό σύστημα αλουμινίου που καινοτομεί σχεδιαστικά, απογειώνοντας την τάση του minimal. Η πληθώρα εφαρμογών του, το καθιστούν ιδανικό για οικιστικά και ξενοδοχειακά κτίρια, συνδυάζοντας τις ίσιες γραμμές με το μικρότερο δυνατόν εμφανές πλαίσιο αλουμινίου 25mm. Διαθέτει τυπολογίες για αρχιτεκτονικές κατασκευές υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών, κατάλληλες για πολύ μεγάλα ανοίγματα, διασφαλίζοντας ανεμπόδιστη θέα, άπλετο φως και απρόσκοπτη κίνηση προς τον εξωτερικό ή τον εσωτερικό χώρο. Το σύστημα ολοκληρώνουν οι υψηλές επιδόσεις σε θερμομόνωση, ηχομείωση και στεγάνωση και η άψογη λειτουργικότητα σε κάθε κατασκευαστική λύση.

Europa Minimal Frame: Στην Κορυφή του Design με τη Σφραγίδα των Red Dot Awards-3

Με λίγα λόγια, ο συνδυασμός βραβευμένου design και πρωτοποριακών τεχνικών χαρακτηριστικών καθιστούν το Europa Minimal Frame την κορυφαία επιλογή στον σύγχρονο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό.

Η εταιρεία EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε. κατατάσσεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες βιομηχανίες μεταποίησης αλουμινίου στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1974 και έκτοτε αναπτύσσεται με συνεχείς επενδύσεις σε μηχανολογικό εξοπλισμό, τεχνολογία και σε ανθρώπινο δυναμικό. Σήμερα, 47 και πλέον έτη αργότερα, έχει υλοποιήσει το στόχο της να γίνει μία από τις μεγαλύτερες και πιο αναγνωρισμένες εταιρείες αλουμινίου στην Ελλάδα με περισσότερους από 350 υπαλλήλους, εξαγωγές σε πάνω από 35 χώρες σε όλο τον κόσμο και ένα από τα πιο ανεπτυγμένα δίκτυα κατασκευαστών αλουμινίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή