Έξυπνες ιδέες για ένα μοντέρνο υπνοδωμάτιο
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
έξυπνες-ιδέες-για-ένα-μοντέρνο-υπνοδω-561811615

Έξυπνες ιδέες για ένα μοντέρνο υπνοδωμάτιο

Το υπνοδωμάτιο είναι ο προσωπικός χώρος για τον κάθε άνθρωπο. Αν το σκεφτείτε είναι ο μοναδικός χώρος που μπορείτε να βάψετε στο αγαπημένο σας χρώμα, χωρίς να δικαιολογηθείτε ή να ζητήσετε την άποψη κανενός άλλου στο σπίτι. Κατ’ επέκταση, μπορείτε να επιλέξετε να το διακοσμήσετε και με ένα πιο μοντέρνο στυλ. Παρακάτω παρουσιάζονται μερικές απλές ιδέες διακόσμησης υπνοδωματίου.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

1. Τζακούζι

Έξυπνες ιδέες για ένα μοντέρνο υπνοδωμάτιο-1

Αν το υπνοδωμάτιο σας είναι μεγάλο και διαθέτει χώρο τον οποίο δεν έχετε αξιοποιήσει σας προτείνουμε να βάλετε ένα τζακούζι. Το τζακούζι στο υπνοδωμάτιο αποτελεί κορυφαία τάση της μοντέρνας διακόσμησης και θα σας βοηθήσει να χαλαρώνετε απολαμβάνοντας την ωραία θέα του δωματίου σας.

2. Διαφορετικές υφές

Έξυπνες ιδέες για ένα μοντέρνο υπνοδωμάτιο-2

Καλό θα ήταν να συνδυάσετε διαφορετικές υφές στο δωμάτιό σας. Επιλέξτε γούνα, μαλλί και βαμβάκι για τα χαλιά, τα σεντόνια και τα ριχτάρια αλλά συνδυάστε και υλικά όπως μάρμαρο, γυαλί και ξύλο στα πατώματα και τα έπιπλα.

3. Τζάκι

Έξυπνες ιδέες για ένα μοντέρνο υπνοδωμάτιο-3

Μία ανερχόμενη τάση είναι το τζάκι στο υπνοδωμάτιο. Το τζάκι δημιουργεί μια ζεστή ατμόσφαιρα στον χώρο και μεταφέρει τις όμορφες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης από έναν κοινόχρηστο χώρο όπως το σαλόνι σε έναν πολύ προσωπικό.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο τεχνίτη για τζάκια

4. Καφέ χρώμα

Έξυπνες ιδέες για ένα μοντέρνο υπνοδωμάτιο-4

Το καφέ είναι το πιο βασικό γήινο χρώμα και ως κυρίαρχο αυτής της κατηγορίας, εμπνέει αισθήματα οικειότητας. Ανάλογα με την απόχρωσή του, μπορεί να γίνει πιο αυστηρό ή πιο φιλικό. Συγκεκριμένα, αποχρώσεις του καφέ που πλησιάζουν προς το μαύρο είναι πιο αυστηρές. Αντιθέτως, αποχρώσεις που τείνουν προς το μπεζ είναι πιο φιλικές, χαρούμενες και οικείες. Έπειτα, υπάρχουν και αποχρώσεις του καφέ που τείνουν προς το κόκκινο, όπως το μπουργκουντί. Και αυτές ανήκουν στα πιο μοντέρνα χρώματα για υπνοδωμάτιο και συνδυάζονται με απαλά χρώματα για ισορροπία.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή