Ιδέες για να μεταμορφώσετε το μπάνιο σας γρήγορα και οικονομικά
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ιδέες-για-να-μεταμορφώσετε-το-μπάνιο-σ-561828088

Ιδέες για να μεταμορφώσετε το μπάνιο σας γρήγορα και οικονομικά

Η ανανέωση του μπάνιου αποτελεί μια διαδικασία η οποία συνήθως διαρκεί αρκετές μέρες. Ωστόσο, το μπάνιο επειδή είναι ένας μικρός χώρος που δεν διαθέτει πολλά έπιπλα είναι εφικτό να αναδιαμορφωθεί μέσα σε λίγες μόνο ώρες. Σας προτείνουμε, λοιπόν, μερικές ιδέες που θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε το μπάνιο σας γρήγορα και οικονομικά.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

1. Μπανιέρα και νιπτήρας

Ιδέες για να μεταμορφώσετε το μπάνιο σας γρήγορα και οικονομικά-1

Μια έξυπνη αλλαγή που θα κάνει τον νιπτήρα σας να φαίνεται καινούργιος έχοντας ξοδέψει ελάχιστα μόνο χρήματα είναι να αλλάξετε τη βρύση. Μπορείτε να επιλέξετε μια ιδιαίτερη βρύση από μπρούτζο αν ο νιπτήρας σας είναι κλασσικός, δημιουργώντας ένα πολυτελές αποτέλεσμα ή μια βρύση πιο μοντέρνα αν ο νιπτήρας σας είναι από μοντέρνα υλικά δημιουργώντας ένα πιο σύγχρονο αποτέλεσμα. Επιλέξτε επίσης, μια κεφαλή για την μπανιέρα που να σας διευκολύνει στο καθάρισμα.

2. Βάψιμο

Ιδέες για να μεταμορφώσετε το μπάνιο σας γρήγορα και οικονομικά-2

Ένας εύκολος τρόπος να ανανεώσετε το μπάνιο σας είναι να αλλάξετε χρώμα στους τοίχους. Διαλέξτε ένα χρώμα που σας αρέσει και βάψτε ολόκληρο το μπάνιο ή κάποια σημεία του. Μπορείτε να συνδυάσετε δύο αποχρώσεις του ίδιου χρώματος, μια πιο σκούρα και μια πιο ανοιχτή. Ως γενικό κανόνα, οι σκούρες αποχρώσεις δίνουν πολυτέλεια στον χώρο, ενώ οι ανοιχτές τον μεγαλώνουν και τον φωτίζουν.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο ελαιοχρωματιστή

3. Φωτισμός

Ιδέες για να μεταμορφώσετε το μπάνιο σας γρήγορα και οικονομικά-3

Καλό θα ήταν να δημιουργήσετε πολλές πηγές φωτός ώστε να έχετε χαμηλό φωτισμό όταν θέλετε να κάνετε ένα χαλαρωτικό μπάνιο και έντονο φως όταν θέλετε να φτιάξετε το μακιγιαζ σας. Μπορείτε να τοποθετήσετε έναν μεγάλο καθρέφτη με ενσωματωμένο φως, σποτάκια με ρυθμιζόμενη ένταση ή διαφορετικά επιτοίχια φώτα ωστέ να ρυθμίζετε τον φωτισμό ανάλογα με την περίσταση.

4. Πετσέτες 

Ιδέες για να μεταμορφώσετε το μπάνιο σας γρήγορα και οικονομικά-4

Οι πετσέτες μπορούν να αλλάξουν πολύ την ατμόσφαιρα του μπάνιου. Καλό θα ήταν να επιλέξετε μονόχρωμες μαλακές πετσέτες και να τις τοποθετήσετε όμορφα στον χώρο. Μπορείτε να τις τυλίξετε και να τις βάλετε μέσα σε ένα ωραίο καλάθι για ακόμη πιο όμορφο αποτέλεσμα.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή