Πώς να διακοσμήσετε τον καναπέ σας

Πώς να διακοσμήσετε τον καναπέ σας

1' 51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο καναπές είναι ένα από τα έπιπλα που πρωταγωνιστούν στο σαλόνι και με βάση αυτόν διαμορφώνεται ο υπόλοιπος χώρος. Είναι λοιπόν σημαντικό να είναι σωστά διακοσμημένος καθώς αποτελεί το επίκεντρο της προσοχής και καθορίζει το στυλ του σαλονιού. Παρακάτω παρουσιάζονται μερικές ιδέες για να διακοσμήσετε τον καναπέ σας με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι το πιο όμορφο έπιπλο του σαλονιού σας.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

1. Γκρι καναπές

Πώς να διακοσμήσετε τον καναπέ σας-1

Αν αγαπάτε τη μοντέρνα διακόσμηση ο γκρι καναπές είναι μια πολύ καλή επιλογή. Για να διακοσμήσετε τον καναπέ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαξιλάρια σε διαφορετικά χρώματα και να επιλέξετε μια ταπετσαρία της αισθητικής σας για τον τοίχο από πίσω. Έτσι ο ουδέτερος καμβάς του γκρι σπάει από διακοσμητικά μαξιλάρια ή τον τοίχο που δίνουν ζωντάνια στον χώρο.

2. Πολυθρόνες

Πώς να διακοσμήσετε τον καναπέ σας-2

Αν το σπίτι σας έχει μεγάλο σαλόνι μπορείτε να συνδυάσετε τον καναπέ σας με δυο πολυθρόνες. Ένας ουδέτερος χρωματικά καναπές καλό θα ήταν συνδυαστεί με πολυθρόνες σε έντονα χρώματα, ενώ ένας καναπές με έντονη απόχρωση με πολυθρόνες σε γήινα χρώματα. Μπορείτε να συνδυάσετε το χρώμα της πολυθρόνας με μαξιλάρια και ριχτάρι στην ίδια απόχρωση.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο ξυλουργό

3. Γωνιακός καναπές 

Πώς να διακοσμήσετε τον καναπέ σας-3

Αν το σαλόνι σας είναι ενιαίο με την τραπεζαρία μπορείτε να τοποθετήσετε έναν μεγάλο γωνιακό καναπέ που κάνει ακόμα και δύο γωνίες. Για να διαχωρίσετε τον χώρο του σαλονιού από την τραπεζαρία χρησιμοποιήστε μια βιβλιοθήκη και τοποθετήστε πάνω λίγα διακοσμητικά. Με αυτόν τον τρόπο ο χώρος θα διαχωριστεί αλλά δεν θα φαίνεται μικρότερος καθώς το μάτι θα βλέπει και μετά από την βιβλιοθήκη.

4. Χαμηλοί καναπέδες

Πώς να διακοσμήσετε τον καναπέ σας-4

Μια καινούργια τάση είναι οι χαμηλοί καναπέδες. Αν το σπίτι σας δεν έχει ψηλό ταβάνι τα χαμηλά έπιπλα θα κάνουν τον χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος. Για όσους δεν επιθυμείτε να αλλάξετε τον καναπέ σας, η περιφερειακή διακόσμηση βοηθάει πάντα στην αναβάθμιση της αισθητική του χώρου.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή