Μετατρέψτε την κρεβατοκάμαρα στο πιο χαλαρωτικό δωμάτιο
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
μετατρέψτε-την-κρεβατοκάμαρα-στο-πιο-561842302

Μετατρέψτε την κρεβατοκάμαρα στο πιο χαλαρωτικό δωμάτιο

Το υπνοδωμάτιο είναι το μέρος του σπιτιού που οι περισσότεροι άνθρωποι ηρεμούν μετά από μια κουραστική μέρα. Μάλιστα, είναι ο χώρος που σε πολλούς αρέσει να αναδεικνύουν από άποψη διακόσμησης, ακολουθώντας πάντα το προσωπικό τους γούστο και κάποιες γενικότερες προτάσεις διακόσμησης. Αν λοιπόν θέλετε να αναδείξετε την χαλαρωτική ατμόσφαιρα του δωματίου σας παρακάτω παρουσιάζονται κάποιες ιδέες που θα σας βοηθήσουν να το πετύχετε.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

1. Χρώματα

Μετατρέψτε την κρεβατοκάμαρα στο πιο χαλαρωτικό δωμάτιο-1

Ένας ασφαλής τρόπος να δημιουργήσετε μια ηρεμία στην ατμόσφαιρα του δωματίου είναι τα παλ χρώματα. Χρησιμοποιήστε παλ αποχρώσεις στο κρεβάτι σας και  λευκό με  γκρι και  ροζ για τους τοίχους και το υπόλοιπο δωμάτιο. Το λευκό χρώμα θα φωτίσει το δωμάτιο ενώ το γκρι θα σπάσει την μονοτονία. Το ροζ στα διακοσμητικά, τις κουρτίνες ή τα κλινοσκεπάσματα θα απογειώσει το αποτέλεσμα δημιουργώντας μια ανάλαφρη και χαλαρή ατμόσφαιρα.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο ελαιοχρωματιστή

2. Βαμβακερά σεντόνια

Μετατρέψτε την κρεβατοκάμαρα στο πιο χαλαρωτικό δωμάτιο-2

Για να έχετε έναν άνετο και ξεκούραστο ύπνο είναι πολύ σημαντικό τα σεντόνια να είναι υψηλής ποιότητας. Τα βαμβακερά και τα λινά σεντόνια δίνουν εντελώς διαφορετική αίσθηση και θα σας εξασφαλίσουν έναν ξεκούραστο ύπνο.

3. Πίνακας 

Μετατρέψτε την κρεβατοκάμαρα στο πιο χαλαρωτικό δωμάτιο-3

Ένας ωραίος πίνακας δεν έχει θέση μόνο στο σαλόνι. Μπορεί να αλλάξει την ατμόσφαιρα και στο υπνοδωμάτιό σας .Επιλέξτε έναν πίνακα του οποίου οι αποχρώσεις να έρχονται σε αντίθεση με αυτές του τοίχου. Για παράδειγμα αν ο τοίχος σας είναι λευκός επιλέξτε έναν πίνακα που θα έχει ως κυρίαρχη απόχρωση το γκρι σκούρο.

4. Προσωπική πινελιά

Μετατρέψτε την κρεβατοκάμαρα στο πιο χαλαρωτικό δωμάτιο-4

Μπορείτε να συνδυάσετε διαφορετικά αντικείμενα ή να πειραματιστείτε με διάφορα στυλ και να καταλήξετε σε ένα εκλεκτικό αποτέλεσμα που θα σας δώσει τη μεγαλύτερη προσωπική ικανοποίηση.

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή