Ιδέες για ένα όμορφο σαλόνι βεράντας
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ιδέες-για-ένα-όμορφο-σαλόνι-βεράντας-561869380

Ιδέες για ένα όμορφο σαλόνι βεράντας

Ήρθε η στιγμή να δημιουργήσετε έναν καλοκαιρινό χώρο χαλάρωσης και ξεκούρασης στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας που θα σας συντροφεύσει όλους τους ζεστούς μήνες.

Παρακάτω παρουσιάζονται μερικές ιδέες για να καταφέρετε να πετύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο επαγγελματία για κάθε εργασία στο Σπίτι σας

1. Μαξιλάρες

Ιδέες για ένα όμορφο σαλόνι βεράντας-1

Αν σας αρέσει η boho διακόσμηση, αλλά ο χώρος στη βεράντα σας είναι περιορισμένος, καλό θα ήταν να αποφύγετε τον καναπέ που καταλαμβάνει μεγάλο χώρο και μειώνει την κινητικότητα. Επιλέξτε ένα στρογγυλό ξύλινο τραπεζάκι και λίγες μαξιλάρες για το πάτωμα. Διακοσμήστε με φυτά πάμπας σε βάζο δαπέδου και το αποτέλεσμα θα είναι στιλάτο και κομψό.

2. Ουδέτερα χρώματα

Ιδέες για ένα όμορφο σαλόνι βεράντας-2

Καλό θα ήταν να επιλέξετε ουδέτερα χρώματα σαν βάση του θερινού σαλονιού ώστε να μπορείτε να διακοσμήσετε με πολύχρωμα αντικείμενα διατηρώντας την ισορροπία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ριχταρια, μαξιλάρια και χαλιά σε έντονα χρώματα για να δώσουν ζωντάνια στον χώρο. Αφήστε τη δημιουργικότητα να σας καθοδηγήσει καθώς η βεράντα αποτελεί μία όαση χαλάρωσης που δεν επιδέχεται περιορισμούς.

3. Ιδιαίτερα διακοσμητικά

Ιδέες για ένα όμορφο σαλόνι βεράντας-3

Μην διστάσετε να χρησιμοποιήσετε διακοσμητικά με ιδιαίτερα υλικά τα οποία τραβούν τα βλέμματα και δίνουν χαρακτήρα στο σαλόνι σας. Υλικά όπως ο μπρούτζος και το σχοινί κάνουν εντύπωση και αναβαθμίζουν αισθητικά τον χώρο σας. Επιλέξτε ένα φωτιστικό με σχοινί, διακοσμητικά με μπρουτζινες λεπτομέρειες και η βεράντα σας θα αποκτήσει μια διακριτική πολυτέλεια.

4. Φυτά

Ιδέες για ένα όμορφο σαλόνι βεράντας-4

Περιμετρικά του μπαλκονιού τοποθετήστε γλάστρες με ψηλά φυτά. Τα φυτά θα σας κάνουν να αισθάνεστε ότι βρίσκεστε σε ένα ξεκούραστο μέρος και θα δώσουν άλλη πνοή στο μπαλκόνι σας. Ένα ακόμη πλεονέκτημα είναι ότι θα δημιουργήσουν ένα τοίχος για να αισθάνεστε προστατευμένοι από τα μάτια των γειτόνων ακόμα και στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας.

⇒ Βρείτε στο Douleutaras αξιολογημένο κηπουρό για τα φυτά σας

⇒ Δείτε εδώ και άλλες ιδέες για κάθε χώρο του Σπιτιού σας

Σχετικά με το Douleutaras:
Ο Douleutaras είναι η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι. Συνεργάζεται με 3.500+ αξιολογημένους επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσα από το Douleutaras, ο χρήστης περιγράφει την εργασία που θέλει να πραγματοποιήσει και μέσα σε 10’’ βλέπει τους καλύτερους επαγγελματίες για αυτή, επιλέγοντας εκείνον που θα προχωρήσει. 

Πηγή: Douleutaras.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή