Εργασίες στο σπίτι: Η high-tech πλατφόρμα που εγγυάται ότι θα γίνουν όλα όπως θέλουμε
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
εργασίες-στο-σπίτι-η-high-tech-πλατφόρμα-που-ε-562095466

Εργασίες στο σπίτι: Η high-tech πλατφόρμα που εγγυάται ότι θα γίνουν όλα όπως θέλουμε

Αν μια εργασία στο σπίτι μοιάζει με μεγάλη και επίφοβη απόφαση, ο Douleutaras με την «Εγγύηση Εξυπηρέτησης» διασφαλίζει ότι θα είναι δίπλα μας από την αρχή έως το -αίσιο- τέλος.

Οι εργασίες στο σπίτι αποτελούν για τους περισσότερους από εμάς μια αγχωτική διαδικασία: αναρωτιόμαστε αν θα κάνουμε τη σωστή επιλογή επαγγελματία, πόσο θα κοστίσει και αν τελικά το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που είχαμε εξαρχής στο μυαλό μας. Και αν όλα αυτά ισχύουν για την πιο μικρή τεχνική εργασία, όταν η ανάγκη του σπιτιού αφορά κάτι μεγαλύτερο, όπως μια ανακαίνιση μπάνιου, τότε τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο και κάπως έτσι καταλήγουμε να ρωτάμε όλη τη λίστα φίλων και συγγενών για να μας προτείνουν έναν «δοκιμασμένο» επαγγελματία. Βέβαια, ακόμη κι αν βρούμε τον επαγγελματία που ψάχνουμε, τότε ξεκινάει μια νέα περιπέτεια, αυτή της εύρεσης ραντεβού.

Τα καλά νέα είναι ότι όλα αυτά ανήκουν πλέον στο παρελθόν, αφού ο Douleutaras, η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι, καλύπτει μια ευρεία γκάμα εργασιών, από επείγουσες και τεχνικές εργασίες μέχρι μετακομίσεις, ανακαινίσεις και υπηρεσίες καθαρισμού, παρέχοντάς μας εγγύηση ότι θα είναι δίπλα μας από την αρχή έως το τέλος, μέχρι η εργασία να ολοκληρωθεί σωστά.

Έτσι, η «Εγγύηση Εξυπηρέτησης», η νέα, καινοτόμος υπηρεσία που δημιούργησε ο Douleutaras, διασφαλίζει ότι κάθε εργασία που προσφέρουν οι επαγγελματίες της πλατφόρμας έρχεται εις πέρας με συνέπεια, ποιότητα και ευκολία για τον χρήστη, λύνοντάς μας κυριολεκτικά τα χέρια.

Εργασίες στο σπίτι: Η high-tech πλατφόρμα που εγγυάται ότι θα γίνουν όλα όπως θέλουμε-1

Εξυπηρέτηση με εγγύηση

Χάρη στο premium δίκτυο αξιολογημένων επαγγελματιών και την υψηλή τεχνολογία που έχει αναπτύξει, ο Douleutaras παρέχει για κάθε εργασία «Εγγύηση Εξυπηρέτησης», η οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη θεμελιώδη αρχή του να προσφέρει την πιο εύκολη εμπειρία χρήστη. Ο Douleutaras πετυχαίνει την ολοκλήρωση κάθε εργασίας με ασφάλεια:

  • Προτείνοντάς μας πάντα τους κορυφαίους επαγγελματίες βάσει αξιολογήσεων, περιοχής αλλά και διαθεσιμότητας,
  • Φροντίζοντας μέσω αυτόματων υπενθυμίσεων να πραγματοποιείται κάθε ραντεβού στην ώρα του,
  • Αναπτύσσοντας διαρκώς εξελιγμένα τεχνολογικά εργαλεία επικοινωνίας,
  • Διαθέτοντας μία άρτια εκπαιδευμένη ομάδα υποστήριξης, η οποία βρίσκεται στο πλάι μας όποτε την χρειαστούμε.
Εργασίες στο σπίτι: Η high-tech πλατφόρμα που εγγυάται ότι θα γίνουν όλα όπως θέλουμε-2

Ο Douleutaras κάνει τις εργασίες στο σπίτι… παιχνιδάκι

Το μόνο που έχουμε, λοιπόν, να κάνουμε εμείς είναι η παρακάτω εύκολη διαδικασία που διαρκεί μόλις 2 λεπτά:

Βήμα 1°

Μπαίνουμε στο Douleutaras.gr και συμπληρώνουμε μια σύντομη φόρμα για την εργασία που χρειαζόμαστε.

Βήμα 2°

Μέσα σε 10 δευτερόλεπτα η πλατφόρμα μάς προτείνει τους καλύτερους επαγγελματίες στην περιοχή μας για την εργασία που θέλουμε. Μάλιστα, έχουμε πάντα τη δυνατότητα να δούμε τα προφίλ των επιλεγμένων επαγγελματιών με τις αξιολογήσεις και τα παραδείγματα των εργασιών τους.

Βήμα 3°

Οι επαγγελματίες έρχονται πολύ άμεσα σε επικοινωνία μαζί μας για να μας δώσουν προσφορά και εμείς απλά επιλέγουμε αυτόν που μας ταιριάζει περισσότερο! Η πλατφόρμα είναι δίπλα μας μέχρι να ολοκληρώσουμε την εργασία προσφέροντάς μας ομάδα υποστήριξης, ενώ μετά την ολοκλήρωση της εργασίας μας αξιολογούμε τον επαγγελματία για την εξυπηρέτηση που λάβαμε.

Ακόμη και αν κάτι δεν κυλήσει ομαλά, η ομάδα του Douleutaras, στο πλαίσιο του διαμεσολαβητικού της ρόλου, θα επικοινωνήσει με τον επαγγελματία και θα βρουν μαζί την καλύτερη δυνατή λύση στο ζήτημα. Στη σπάνια δε περίπτωση που δεν μείνουμε ευχαριστημένοι με την υπηρεσία που λάβαμε από επαγγελματία του Douleutaras, ο Douleutaras εγγυάται επιστροφή χρημάτων έως 2.500€ από το συνολικό ποσό που έχουμε καταβάλει, εφόσον πληρούνται οι όροι και προϋποθέσεις.

Όπως θα έχετε καταλάβει μέχρι τώρα, η τεχνολογία του Douleutaras ήρθε για να εκσυγχρονίσει και να απλοποιήσει την εμπειρία μας με τις εργασίες στο σπίτι, κάνοντας τη ζωή μας ευκολότερη και τον χώρο μας ακριβώς όπως θέλουμε!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή