Κατασκηνώνοντας «σπιτικά» στο νησί

Κατασκηνώνοντας «σπιτικά» στο νησί

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα κατάλυμα με τέντα, αν και βολική, αποτελεί μία εφήμερη κατασκευή, η οποία προσφέρει μονάχα υποτυπώδη προστασία απο τα καιρικά φαινόμενα, είτε θέλουμε να κατασκηνώσουμε στο δάσος, είτε στο βουνό, είτε στη παραλία.

Κατασκηνώνοντας «σπιτικά» στο νησί-1

Ένα σπίτι τύπου κάμπινκγ αποτελεί μία λύση των αδυναμιών, καθώς μέσα απο τους τοίχους και τη στέγη που διαθέτει μπορεί να προσφέρει την ασφάλεια που αδυνατεί να παρέχει ένα κατάλυμα με τέντα.

Κατασκηνώνοντας «σπιτικά» στο νησί-2

Επιπλέον, τα κρεμαστά κρεβάτια του σπιτιού είναι ιδανικά για μία άνετη διανυκτέρευση, ενώ τα διάφορα κιγκλιδώματα που μπορούν να κλείσουν δίνουν την δυνατότητα για περισσότερη ιδιωτικότητα και ζεστασιά.

Τι είναι το Camping House στο νησί;

Κατασκηνώνοντας «σπιτικά» στο νησί-3

Το Camping House μπορεί να το δει κάποιος ως το ελάχιστο σπίτι διακοπών. Αποτελούμενο απο δύο δωμάτια-ξενώνες, τα οποία έχουν δικιά τους τουαλέτα, αλλά και χώρους για προετοιμασία φαγητού, το Camping House είναι μια ασφαλής και άνετη λύση για διανυκτέρευση.

Κατασκηνώνοντας «σπιτικά» στο νησί-4

Οι αρκετοί εξωτερικοί χώροι δίνουν την δυνατότητα στους επισκέπτες να περάσουν όμορφα την ημέρα τους κάτω απο την σκιά που προσφέρει η πέργκολα του σπιτιού. 

Επιμέλεια: DESIGN & STRUCTURES TAKIS YALELIS/https://www.dands.gr/

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή