ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ

Κατασκηνώνοντας «σπιτικά» στο νησί

kataskinonontas-spitika-sto-nisi-2279699

Ένα κατάλυμα με τέντα, αν και βολική, αποτελεί μία εφήμερη κατασκευή, η οποία προσφέρει μονάχα υποτυπώδη προστασία απο τα καιρικά φαινόμενα, είτε θέλουμε να κατασκηνώσουμε στο δάσος, είτε στο βουνό, είτε στη παραλία.

kataskinonontas-spitika-sto-nisi0

Ένα σπίτι τύπου κάμπινκγ αποτελεί μία λύση των αδυναμιών, καθώς μέσα απο τους τοίχους και τη στέγη που διαθέτει μπορεί να προσφέρει την ασφάλεια που αδυνατεί να παρέχει ένα κατάλυμα με τέντα.

kataskinonontas-spitika-sto-nisi2

Επιπλέον, τα κρεμαστά κρεβάτια του σπιτιού είναι ιδανικά για μία άνετη διανυκτέρευση, ενώ τα διάφορα κιγκλιδώματα που μπορούν να κλείσουν δίνουν την δυνατότητα για περισσότερη ιδιωτικότητα και ζεστασιά.

Τι είναι το Camping House στο νησί;

kataskinonontas-spitika-sto-nisi4

Το Camping House μπορεί να το δει κάποιος ως το ελάχιστο σπίτι διακοπών. Αποτελούμενο απο δύο δωμάτια-ξενώνες, τα οποία έχουν δικιά τους τουαλέτα, αλλά και χώρους για προετοιμασία φαγητού, το Camping House είναι μια ασφαλής και άνετη λύση για διανυκτέρευση.

kataskinonontas-spitika-sto-nisi6

Οι αρκετοί εξωτερικοί χώροι δίνουν την δυνατότητα στους επισκέπτες να περάσουν όμορφα την ημέρα τους κάτω απο την σκιά που προσφέρει η πέργκολα του σπιτιού. 

Επιμέλεια: DESIGN & STRUCTURES TAKIS YALELIS/https://www.dands.gr/