Οι μεγάλοι πρωταγωνιστές στα ΕΚΟ Racing Dirt Games 2018

Οι μεγάλοι πρωταγωνιστές στα ΕΚΟ Racing Dirt Games 2018

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στα Μέγαρα έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο το αγωνιστικό πρόγραμμα για την ελληνική αντιπροσω-πεία της Speedcar, την ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS AE.

Τα Speedcar XTREM βρέθηκαν στο πρώτο σκαλί του βάθρου σε όλους τους αγώνες και κατέκτησαν της περισσότερες νίκες σε όλες συνολικά τις κατηγορίες καρτκρος.

Ο Μπάμπης Γαζετάς, της Speedcar Motul Team Greece, ήταν ο νικητής του επάθλου στην μεγάλη κατηγορία των 750cc. Mε ταχύτητα και εξυπνάδα πρωταγωνίστησε σε όλους τους αγώνες, αφού κέρδισε σε τρεις από αυτούς, με το τελικό αποτέλεσμα να τον δικαιώνει αμέριστα για την εξαίρετη καθόλα προσπάθεια του.

Αντίστοιχη πορεία έχει και ο έτερος οδηγός της ομάδας, ο Γιάννης Χεκιμιάν, ο οποίος κατέλαβε την δεύτερη θέση στην επίσης σημαντική κατηγορία των 600cc.

Οι άλλοι οδηγοί Κωσταντίνος Χριστόπουλος, «Αμερικάνος» και Πάνος Αποστόλου έκαναν και αυτοί πολύ καλές εμφανίσεις εκπροσωπώντας επάξια την ομάδα της αντιπροσωπείας.

Μεγάλος υποστηρικτής αυτής, καθόλη την χρονιά, ήταν η MOTUL, το μεγαλύτερο όνομα σε λιπαντικά επιδόσεων τόσο για το αυτοκίνητο όσο και για την μοτοσυκλέτα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή