Νέο Jeep Wrangler με βαριά κληρονομιά

Νέο Jeep Wrangler με βαριά κληρονομιά

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ολοκαίνουργιο Jeep Wrangler παραμένει πιστό στην κληρονομιά και στο βαρύ όνομά του, συνδυάζοντας δοκιμασμένα χαρακτηριστικά με σύγχρονο σχεδιασμό και υλικά που δημιουργούν ένα όχημα έτοιμο για το μέλλον.

TOY ΑΡΗ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

Τα νέα φωτιστικά σώματα, συμπεριλαμβανομένων των νέων διαθέσιμων LED προβολέων και πίσω φώτων, προσφέρουν αξιοσημείωτο φωτισμό και εντυπωσιακή εμφάνιση.

Ο κινητήρας

Νέο Jeep Wrangler με βαριά κληρονομιά-1

Εσωτερικό και όμορφο και… τζιπ.

Ο ολοκαίνουργιος 2,0 λίτρων turbo κινητήρας αποδίδει 270 ίππους και 400 Nm ροπής, ενώ συνδυάζεται με ένα επίσης νέο αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων. Η ροπή του νέου τετρακύλινδρου κινητήρα ξεπερνά την αντίστοιχη του προηγούμενου εξακύλινδρου (V6) κινητήρα του Wrangler, ενώ βελτιώνει την οικονομία καυσίμου, εκτοξεύει τις επιδόσεις και λειτουργεί αβίαστα υπό όλες τις συνθήκες. Διαθέτει επίσης στάνταρ σύστημα Engine Stop-Start (ESS). Παράλληλα, διατίθεται και ο ολοκαίνουργιος 2,2 λίτρων turbo κινητήρας ο οποίος αποδίδει 200 ίππους και 450 Nm ροπής, ενώ συνδυάζεται με ένα επίσης νέο αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή