Τ-Cross, το «μικρό» SUV της Volkswagen

Τ-Cross, το «μικρό» SUV της Volkswagen

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το νέο T-Cross της Volkswagen βρήκε τη θέση του κάτω από το T-Roc και θα γεμίσει το κενό του γερμανικού ομίλου στην κατηγορία των B-SUV.

Αυτή είναι, άλλωστε, μια κατηγορία αυτοκινήτων η οποία παρουσιάζει ολοένα και μεγαλύτερη ανάπτυξη, γεγονός που στα κεντρικά της εταιρείας στο Βόλφσμπουργκ το γνωρίζουν καλά.

Το T-Cross βασίζεται στο πλαίσιο MQB A0 και είναι 4,1 μέτρα, ενώ σχεδιαστικά ξεχωρίζει σε σχέση με όλα τα μεγαλύτερα «αδέλφια» του. Για το αμάξωμα, στο οποίο δεσπόζει η φιλοσοφία της διχρωμίας, είναι διαθέσιμα 12 διαφορετικά μοντέρνα χρώματα. Ο χώρος αποσκευών κυμαίνεται από 385 έως και 455 λίτρα, αλλά μπορεί να φτάσει τα 1.281 με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων.

Δεν υπάρχει διαθέσιμο το σύστημα τετρακίνησης, όμως η γκάμα των κινητήρων είναι πλήρης. Ξεκινάει από τον 1.0 TSI των 95 ίππων και φθάνει στον 1.5 TSI των 150 ίππων. Από πλευράς πετρελαιοκίνησης, προσφέρεται ο γνώριμος 1.6 TDI των 95 ίππων. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή