ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ride with Style

img_4912
img_4909
image2
image1
image1-1
Ο Ελβετικός Οίκος Υψηλής Ωρολογοποιίας, IWC Schaffhausen, σε συνεργασία με το Moto and Bike TV και την Triumph Motorcycles Greece διοργάνωσε την Παρασκευή 5 Απριλίου μια δυναμική εκδήλωση για εκλεκτούς πελάτες και έμπειρους μοτοσικλετιστές.
 
TOY ΓΙΑΝΝΟΥ ΚΑΤΣΙΜΠΑΡΟΥ
 
Στο ξενοδοχείο Life Gallery στην Εκάλη, ταστελέχη της IWC Schaffhausen και των υπόλοιπων διοργανωτών υποδέχτηκαν τους καλεσμένους και συμμετέχοντες, εκ των οποίων παρόντες ήταν και αρκετοί επώνυμοι όπως ο Αλέξης Γεωργούλης, Γιούρκας Σειταρίδης, Βασίλης Καίσαρης και άλλοι.
 
Με εκκίνηση την Ν. Ερυθραία, οι διοργανωτές προσφέραν στους μοτοσικλετιστές μια συναρπαστική οδηγική εμπειρία με το νέο μοντέλο Triumph Street Scrambler, σε μια ειδική διαδρομή στην βορειοανατολική Αττική που είχαν σχεδιάσει αποκλειστικά για αυτούς. Το “IWC RoadTrip” ήταν μια ξεχωριστή βόλτα για τους αναβάτες καθώς είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν μοναδικά τοπία όπως τα βασιλικά κτήματα, την πανέμορφή τεχνητή λίμνη Μπελέτσι κ.α. 
 
Δίνοντας μεγάλη έμφαση στην προστασία και την καλή εφαρμογή, η IWC Schaffhausenδημιούργησε τα κράνη της εκδήλωσης, σε μαύρο χρώμα με το iconic λογότυπο της IWC να αποτυπώνεται στα πλαϊνά του κράνους. 
 
Με την ολοκλήρωση της διαδρομής ακολούθησε μια ξεχωριστή ατομική φωτογράφιση στο μαγευτικό τοπίο της Πάρνηθας, ενώ στη συνέχεια οι καλεσμένοι και λάτρεις της Υψηλής Ωρολογοποιίας επέστρεψαν στο Life Gallery όπου είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη νέα πολυτελή σειρά ρολογιών της IWC, PilotWatches, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ξενοδοχείου. Η νέα σειρά Pilot έκανε πρεμιέρα φέτος τον Ιανουάριο στο Διεθνές Σαλόνι Υψηλής Ωρολογοποιίας (SIHH) της Γενεύης, αποτελώντας το επίκεντρο της παρουσίασης καθώς ξεχώρισε για τη χαρακτηριστική σχεδίαση οργάνου μετρήσεων που έχουν στις ρίζες τους τα θρυλικά ρολόγια πλοήγησης.
 
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ένα πλούσιο γεύμα στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, όπου οι συμμετέχοντες μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους και τον ενθουσιασμό τους. Έτσι, η IWC και οι συνεργάτες της σκοπεύουν πολύ άμεσα να επαναλάβουν το “IWC Roadtrip” με στόχο να προσφέρουν exclusive εμπειρίες στους πελάτες τους.