ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΕΚΟ Racing 100: Μεγάλος διαγωνισμός με δώρο μια Ducati Panigale V4!

ΕΚΟ Racing 100: Μεγάλος διαγωνισμός με δώρο μια Ducati Panigale V4!

Από τις 12 Απριλίου έως και τις 9 Ιουνίου, με κάθε αγορά καυσίμου EKO Racing 100, η ΕΚΟ δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές της να συμμετάσχουν σε κλήρωση για να διεκδικήσουν μοναδικά δώρα! 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπουν στο ekoracing100.gr ή να κατεβάσουν την εφαρμογή EKO App στη συσκευή τους και να καταχωρήσουν την απόδειξή τους, προκειμένου να μπουν στην κλήρωση για να διεκδικήσουν ένα από τα παρακάτω δώρα:

• Μία μοτοσυκλέτα Ducati Panigale V4 αξίας 26.000€, ένα συμπαγές μείγμα της τεχνολογίας Ducati, με ιταλικό στυλ 

και κορυφαία απόδοση.

• Έξι συμμετοχές στο Ducati Tour αξίας 1.000€, ένα συναρπαστικό τριήμερο ταξίδι με μοτοσικλέτα Ducati και καύσιμα EKO Racing 100 σε μια ειδικά σχεδιασμένη διαδρομή 600χλμ στη Νότια Πελοπόννησο με συνοδεία εκπαιδευτών.
• Τρεις δωροεπιταγές καυσίμων αξίας 500€, για απολαυστικές διαδρομές με τα κορυφαία καύσιμα EKO Racing 100.
 

Για κάθε ευρώ EKO Racing 100 που εφοδιάζει, ο καταναλωτής κερδίζει, αντίστοιχα, μία συμμετοχή στην κλήρωση, ενώ μέσω της εφαρμογής EKO App, μπορεί να πολλαπλασιάσει τις συμμετοχές του.

Επιπλέον, μέσω του ekoracing100.gr ή του ΕΚΟ App, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να μοιράσει τις συμμετοχές του στα δώρα ανάλογα με το δώρο που επιθυμεί περισσότερο, προκειμένου να έχει περισσότερες πιθανότητες να το κερδίσει!

Για περισσότερες πληροφορίες, ο καταναλωτής μπορεί να απευθυνθεί σε ένα πρατήριο ΕΚΟ, ή να ενημερωθεί στο ekoracing100.gr 
και στο EKO App.