ΕΚΟ Racing 100: Μεγάλος διαγωνισμός με δώρο μια Ducati Panigale V4!

ΕΚΟ Racing 100: Μεγάλος διαγωνισμός με δώρο μια Ducati Panigale V4!

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από τις 12 Απριλίου έως και τις 9 Ιουνίου, με κάθε αγορά καυσίμου EKO Racing 100, η ΕΚΟ δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές της να συμμετάσχουν σε κλήρωση για να διεκδικήσουν μοναδικά δώρα! 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπουν στο ekoracing100.gr ή να κατεβάσουν την εφαρμογή EKO App στη συσκευή τους και να καταχωρήσουν την απόδειξή τους, προκειμένου να μπουν στην κλήρωση για να διεκδικήσουν ένα από τα παρακάτω δώρα:

• Μία μοτοσυκλέτα Ducati Panigale V4 αξίας 26.000€, ένα συμπαγές μείγμα της τεχνολογίας Ducati, με ιταλικό στυλ 

και κορυφαία απόδοση.

• Έξι συμμετοχές στο Ducati Tour αξίας 1.000€, ένα συναρπαστικό τριήμερο ταξίδι με μοτοσικλέτα Ducati και καύσιμα EKO Racing 100 σε μια ειδικά σχεδιασμένη διαδρομή 600χλμ στη Νότια Πελοπόννησο με συνοδεία εκπαιδευτών.
• Τρεις δωροεπιταγές καυσίμων αξίας 500€, για απολαυστικές διαδρομές με τα κορυφαία καύσιμα EKO Racing 100.
 

Για κάθε ευρώ EKO Racing 100 που εφοδιάζει, ο καταναλωτής κερδίζει, αντίστοιχα, μία συμμετοχή στην κλήρωση, ενώ μέσω της εφαρμογής EKO App, μπορεί να πολλαπλασιάσει τις συμμετοχές του.

Επιπλέον, μέσω του ekoracing100.gr ή του ΕΚΟ App, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να μοιράσει τις συμμετοχές του στα δώρα ανάλογα με το δώρο που επιθυμεί περισσότερο, προκειμένου να έχει περισσότερες πιθανότητες να το κερδίσει!

Για περισσότερες πληροφορίες, ο καταναλωτής μπορεί να απευθυνθεί σε ένα πρατήριο ΕΚΟ, ή να ενημερωθεί στο ekoracing100.gr 

και στο EKO App.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή