ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Οι πανέμορφες «κυρίες» του Αντώνη Ισμαήλου

Οι πανέμορφες «κυρίες» του Αντώνη Ισμαήλου

Για τέταρτη συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε το Ismailos Classics Tour. Το Σαββατοκύριακο 11-12 Μαΐου η εκδήλωση κλασικών αυτοκινήτων μονοπώλησε το ενδιαφέρον τόσο του κοινού που ακολουθεί τέτοιου είδους εκδηλώσεις όσο και του απλού παρατηρητή, που ξέρει να αναγνωρίζει το διαφορετικό. Μπορεί η Α. Ισμαήλος Α.Ε. να είναι συνδεδεμένη με το αστέρι της Mercedes-Benz και πολλές πανέμορφες «κυρίες» της μάρκας να έχουν την τιμητική τους, όμως υπάρχουν και ξεχωριστές, Ferrari, Porsche, Maserati, Lamborghini, Jaguar, Lotus και άλλες, που γεμίζουν χρώμα το κομβόι του Ismailos Classics Tour.

Η συντήρηση

Είναι προσωπική ευθύνη του ίδιου του Αντώνη Ισμαήλου να λειτουργούν όλα τα αυτοκίνητα που φροντίζει η εταιρεία του στο 100%, όπως ήταν την ημέρα που βγήκαν για πρώτη φορά από τα εργοστάσιά τους.

Συνεπώς η δεδομένη, για την εταιρεία, ποιότητα των αυτοκινήτων ξεπερνάει πολύ τα standards συντήρησης των αντικών. Τα κλασικά αυτοκίνητα που βγαίνουν σπάνια από τα γκαράζ των τυχερών ιδιοκτητών έχουν την προσωπική του πινελιά.

Το δεδομένο πλέον για όλους τους ιδιοκτήτες είναι η συμμετοχή τους σε ετήσια βάση στο Ismailos Classics Tour.

Η φετινή διοργάνωση ήταν η μεγαλύτερη από κάθε άλλη χρονιά. Η πρώτη ημέρα αποτελούνταν από τρία σκέλη, όπου τα πληρώματα κάλυψαν συνολική απόσταση 200 χιλιομέτρων από την εκκίνηση στο Χρισσό Φωκίδος μέχρι τον τερματισμό, στο Elatos Resort, ενώ στο ενδιάμεσο υπήρχαν όμορφοι σταθμοί και ξεχωριστές τοποθεσίες.