ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

AUTOTEC EXPO 2019 στις 27-29 Σεπτεμβρίου

AUTOTEC EXPO 2019 στις 27-29 Σεπτεμβρίου
Η AUTOTEC EXPO 2019 πρόκειται να πραγματοποιηθεί από 27 έως 29 Σεπτεμβρίου στο MEC Παιανίας. Αποτελεί τη μεγάλη συνάντηση του aftermarket κλάδου του επιβατικού-φορτηγού αυτοκινήτου, η οποία έχει σκοπό να παρουσιάσει στους επαγγελματίες επισκέπτες πληθώρα νέων προϊόντων, υπηρεσιών και πληροφοριών, καθώς και να δοθούν σύγχρονες λύσεις στους επαγγελματίες που επιθυμούν να βελτιώσουν και να εκσυγχρονίσουν τις προτάσεις τους προς το κοινό.
 
Οι μεγαλύτερες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική και Διεθνή αγορά οριστικοποίησαν τη συμμετοχή τους καλύπτοντας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα το σύνολο του εκθεσιακού χώρου της AUTOTEC. Με περισσότερα από 300 brands, τη συμμετοχή των σημαντικότερων εταιρειών -όλη την αφρόκρεμα της προμηθευτικής και κατασκευαστικής αγορά του κλάδου- αναμένουμε περισσότερους από 15.000 επισκέπτες. Όπως όλα δείχνουν, θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία σε εκθέτες και επισκέπτες. 
 
Πλήθος επαγγελματιών από τους κλάδους του εμπορίου Ανταλλακτικών, των Συνεργείων Επιβατικών και Φορτηγών Αυτοκινήτων, της Φροντίδας οχημάτων, Διαχείρισης στόλων οχημάτων αλλά και του ευρύτερου κλάδου των μηχανοκίνητων οχημάτων θα περάσουν τις πόρτες του μοναδικού αυτού εκθεσιακού γεγονότος, προκειμένου να ενημερωθούν για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και τάσεις στα ανταλλακτικά, στην επισκευή, συντήρηση και φροντίδα οχημάτων. 
 
Επίσης, θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν B2B συναντήσεις με επιλεγμένους εκθέτες και να ενημερωθούν αναλυτικά για το ευρύ φάσμα προϊόντων, υπηρεσιών και προτάσεων των εκθετών, οι οποίοι θα προέρχονται τόσο από την εγχώρια όσο και από την παγκόσμια αγορά.
 
Μια σειρά από διαφημιστικές ενέργειες έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν άμεσα προκειμένου να προβληθεί η έκθεση σε όλους τους επαγγελματίες του κλάδου εξασφαλίζοντας την επιτυχία!