Διαγωνισμός ΕΚΟ RACING 100: Ο τυχερός αναβάτης

Διαγωνισμός ΕΚΟ RACING 100: Ο τυχερός αναβάτης

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 24 Ιουνίου ο διαγωνισμός της ΕΚΟ για την EKO Racing 100 με μεγάλο δώρο μια Ducati Panigale V4! H εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 24 Ιουνίου στον χώρο του Gardenista, παρουσία πρατηριούχουν, δημοσιογράφων, αλλά και των εκπροσώπων της ΕΚΟ και της Ducati.

 
Μετά από δύο μήνες συνεχόμενης ροής του διαγωνισμού και με περισσότερες από 50.000 συμμετοχές, η αγωνία έλαβε τέλος και ο τυχερός αναβάτης αναδείχθηκε μέσω κλήρωσης, ενώ μαζί του, άλλοι 9 νικητές διεκδίκησαν ένα από τα παρακάτω δώρα: έξι συμμετοχές Ducati Tour σε μια ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή στη Νότια Πελοπόννησο και τρεις δωροεπιταγές καυσίμων ΕΚΟ Racing 100. 
 
Μέχρι τη διεξαγωγή της κλήρωσης, το κοινό είχε την ευκαιρία να ζήσει μια μοναδική εμπειρία, η οποία ενέτεινε ακόμη περισσότερο την προσμονή για το αποτέλεσμα. Ο street artist mister Achilles δημιούργησε live ένα εντυπωσιακό graffiti, ειδικά σχεδιασμένο για την εκδήλωση, τα φώτα έσβησαν, η αγωνία κορυφώθηκε και η μοτοσυκλέτα κατέφθασε εντυπωσιακά στη σκηνή από γνωστό επαγγελματία οδηγό της Ducati, αφήνοντας το κοινό με το στόμα ανοιχτό μέχρι και τη στιγμή που αναδείχθηκαν οι δέκα νικητές.

 
Από την εκδήλωση, δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν οι πρεσβευτές του διαγωνισμού ΕΚΟ Racing 100, Γιούρκας Σεϊταρίδης και Άρης Λουμάκης (REC), ενώ κεντρικός παρουσιαστής του event ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος ανέδειξε και τον μεγάλο πρωταγωνιστή της βραδιάς, τον νικητή της Ducati, κο Σταύρο Ντρίτσο.

 
Ο Γενικός Διευθυντής Εμπορίας του Oμίλου ΕΛΠΕ και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΟ Ρομπέρτο Καραχάννας δήλωσε: «Η σημερινή μέρα είναι σημαντική όχι μόνο για τους νικητές μας, αλλά και για την ΕΚΟ Racing 100 η οποία γιορτάζει 5 χρόνια ζωής! Σε αυτό το διάστημα κατάφερε, σε μια πτωτική αγορά, να διπλασιάσει σχεδόν τις πωλήσεις της και να έχει πλέον μερίδιο άνω του 40% στην premium κατηγορία. Ένα προϊόν καθαρότερο για το περιβάλλον, με περισσότερα οκτάνια, καλύτερα πρόσθετα, μεγαλύτερη απόδοση του κινητήρα ενώ προσφέρει και περισσότερα χιλιόμετρα με τα ίδια λίτρα. Στο πλαίσιο της κλιματικής αλλαγής, της προστασίας του περιβάλλοντος και της προσπάθειας για ενεργειακή απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας, αυτό είναι το προϊόν του μέλλοντος. Είμαι σίγουρος ότι και η συνέχεια θα είναι ανάλογη και θα ακολουθήσουν πολλές ακόμη διακρίσεις και διαγωνισμοί για την ΕΚΟ Racing 100.»

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή