Ducati Scrambler Full Throttle

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η σειρά Scrambler για την Ducati δεν είναι απλά μια οικογένεια μέσα σε ολόκληρη την γκάμα της.

Είναι μια ξεχωριστή μάρκα και αυτό δείχνει από μόνο του πόσο σοβαρά η Ducati αντιμετωπίζει την σειρά αυτή, άλλωστε και το λανσάρισμα της «δεν είναι απλώς μια νέα μοτοσυκλέτα, είναι ένας νέος κόσμος» μάρτυρα την εμπορική τακτική της Ducati όσον αφορά την προώθηση της.
 
Η πρώτη Scrambler γεννήθηκε την δεκαετία του 60 και ήταν μια μοτοσυκλέτα που ενσωμάτωνε το επαναστατικό και μη συμβατικό πνεύμα της εποχής ενώ για πολύ κόσμο αναγνωρίστηκε και ως το σημείο συνάντησης αμερικανικής και ευρωπαϊκής σχολής μοτοσυκλέτισμου.
 
Από το 2015 και μετά όπου αναβίωσε η σειρά Scrambler έχουν γίνει πάνω από 55.000 πωλήσεις παγκοσμίως και με την προτίμηση του κοινού να παραμένει ψηλά στην κατηγορία των νεορετρό lifestyle μοτοσικλετών η Ducati αναβάθμιζει για το 2019 την οικογένεια Scrambler παρουσιάζοντας 4 ανανεωμένες εκδόσεις, αυτές των Icon, Cafe Racer, Desert Sled και Full Throttle.
 
Η έκδοση Full throttle είναι εμπνευσμένη από το Super hooligan championship αγώνα στον οποίον η Ducati συμμετέχει με μια αντίστοιχη μοτοσυκλέτα.
 
Η νέα Full throttle έχει σαν στόχο να γίνει πιο προσιτή, πιο άνετη αλλά και πιο ασφαλής σε σχέση με την πρώτη γενιά του 2015.
 
Η μεγαλύτερη και ουσιαστική αλλαγή έχει να κάνει με την θέση οδήγησης και την σέλα, ενώ σε όλη την αναβάθμιση της άνεσης συμβάλει και το διαφορετικο σετάρισμα των αναρτήσεων.
 
Και το Full throttle οπως και ολόκληρη η οικογένεια συνεχίζουν να μοιράζονται τον ίδιο V2 κινητήρα των 803cc με απόδοση στους 73 ίππους ενώ όσον αφορά τον ηλεκτρονικό του εξοπλισμό έχουμε πλέον και Cornering ABS της Bosh!
 
Τέλος η μοτοσυκλέτα μπορεί να δεχθεί και την multimedia πλατφόρμα της Ducati, η οποία δίνει την δυνατότητα στον αναβάτη να μπορεί να συνδέσει το κινητό του και να διαχειρίζεται κλήσεις, μηνύματα καθώς και να ακούει την αγαπημένη του μουσική.
 
H νέα Scrambler Full Throttle σε καλεί να ανακαλύψεις νέες διαδρομές, να απολαύσεις  την ελευθερία και να κάνει την κάθε διαδρομή σου μια αφορμή για οδηγική διασκέδαση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή